1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.9 - 1.11.2

  Dismiss Notice

Време за евенти.

Discussion in 'News' started by MrPotato/Bushona4, Sep 10, 2017.

Tags:
 1. MrPotato/Bushona4

  MrPotato/Bushona4 Moderator Moderator Priest

  Здравейте,
  Лятото си замина, всеки се връща от почивки, баби дядовци, села :D , а други от работа. С края на лятото и началото на есента се надявам да има повече активни играчи , което следователно ще създаде обстановка за повече евенти, забава, нови приятелства и т.н.

  С този пост искам да обявя началото на последователни евенти в двата ни главни сървъра - Survival и Creative.

  Ето и малко повече обяснения:

  За всяка седмица от месеца ще бъде обявяван деня, в който ще бъдат евентите свързани с Survival , а за Creative ще протича по-малко по различен начин.

  В сървъра Creative главно евентите ще са свързани със строене, фантазия и креативност.
  Build event - ще бива обявяван всека седмица в този пост http://inn-craft.info/threads/build-event.2288/
  Какво ще представляват?
  - Ще бъде отворена пост за този евент във форума, където ще бива обявявана темата за строене, изискванията към темата (главно в какви размери да е самото място за строене. Например 30х30),
  съответната награда (наградите ще се редуват, ще биват произволно избирани, а те са - ранк
  Builder ,credits или tokens), името на победителя и може би снимки от неговата постройка. Времетраене на евента ще бъде в периода от една седмица, в края на седмицата журито съставено от екипа на сървъра ще оцени постройките и победителят ще бъде обявяван във форума в поста на евента. Играчите ще може да се записват, като коментират самият пост. В техния коментар се изисква да бъде написано: име на играча и ID на вашият парцел в Creative (ако не знаете как може да си видите ID на парцела, трябва да сте на вашия плот и да напишете /p info).


  В сървъра
  Survival ще има малко повече евенти:
  Hide & Seek - Все още се работи по този евент, надявам се скоро да бъде добавен. Някой от персонала ще се дегизира като животно/предмет и ще се крие някъде, а играчите ще трябва да го търсят. Наградите ще се редуват, ще биват произволно избирани - credits, tokens, money.
  PvP event - най - често 1 v 1 , ако има желание може и да се направят отборни PvP - та. Наградите ще се редуват, ще биват произволно избирани - credits, tokens, money, enchanted armor/tools, exp potions, potions, enchanted books, разбира се ще се избират напълно произволно.
  Find event - Това е евент на бързина, концентрация и внимание. В този евент мап-овете има chest-ове, които са скрити, а вие трябва да ги намирате. Наградата е нещата в chest-овете. Най-често това ще са enchanted books, credits, money, tokens, enchanted tools/armors, potions, materials (coal, iron, gold, dm, emeralds) и др.
  Drop event - Добре познатия евент на всички и може би най-любим. Не е нужно да обяснявам как протича. Най-често това ще са enchanted books, credits, money, tokens, enchanted tools/armors, potions, materials (coal, iron, gold, dm, emeralds) и др.
  Fish event - Имаме си място /warp fishing където този евент протича. Как протича този евент - много просто от персонала на сървъра се задава бройката риби, които трябва да се хванат печели този, който ги хване първи. Наградите ще се редуват, ще биват произволно избирани enchanted books, credits, tokens, money.


  *по-нататък, ако има голяма активност и предложения от играчите във форума (препоръчително) или на лично на някого от staff-a може да се добавят повече евенти това включва и предложения за евенти на Creative

  *по-късно тази седмица ще отворя постовете свързани с всеки един от евентите, на този пост ще се радвам ако изразите вашето мнение относно евентите/наградите/ ако имате предложения за други евенти с радост ще ги прегледам.

  Екипа на inn-craft ви пожелава приятна игра в сървъра!
  ~~MrPotato
   
  Last edited: Sep 10, 2017
  • Like Like x 2
 2. DelgadoBG

  DelgadoBG New Member

  -MD беше тук.
   
 3. Radi2003

  Radi2003 Member

  И какво стана, нищо от това не се случи. Сървъра си стои празен и това е. Направете нещо най накрая.
   

Share This Page