1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.9 - 1.11.2

  Dismiss Notice

НОВ СЪРВЪР - Factions

Discussion in 'News' started by MegaAlex, Sep 13, 2014.

 1. MegaAlex

  MegaAlex Co-Owner Co-Owner

  Здравейте!

  Радвам се, имам възможност да обявя нещо, върху което работим усилено от няколко месеца и целият екип е развълнуван, а именно:

  [​IMG]
  След обсъждане и доооста работа(работа, която ще продължи до официалния старт на сървъра, а и ще работим и след самото пускане - имаме мнооого идеи, които искаме да реализираме :) ) мога официално да обявя, че Inn-Craft работи върху изцяло нов сървър.

  Сървърът е с наименование Faction - и да, както вече може да сте се досетили, става въпрос за сървър от тип Factions, но понеже за нас това ни се струва прекалено "износено", ние искаме да създадем нещо ново, забавно, но и в същото време нещо сериозно.

  Темата на сървъра е "Светли срещу тъмни"(Lights vs Darks). А именно, сървърът е разделен на 2 главни раси, като всеки играч си избира коя раса да представлява.

  А за тези, които не са запознати с Factions, Factions e тип на игра, в който играчите са разделени на групи. Групи, които са във война. А какво означава война? Война означава "война", напълно в прекия си смисъл - битки, разрушения, измами, приятели и врагове.

  Ако пък не си много-много по битките, защо не се вдигнеш някое ниво в някой от 11 скила, които имаш възможност да развиваш без лимит? Вдигай нива, побеждавай хора, които имат по-големи нива от теб и бъди първи в класациите?

  Ок, нали е PVP сървър, защо тези скилове имат класации, а за най-добрите побойници няма, ще си кажеш? Нищо такова! Класации за "разбойници" ще има, даже от време на време ще отличаваме играчите, които са на върха на класации за "бой".

  Има много играчи, които са прекалено заети да строят къщи и да си търсят някакви неоживени предмети в Creative, ще си кажеш. Напълно си прав, ето малко по-компресирана информация, а и има и неща, които не сме ги споменали по-горе:
  • Inn-Craft ще отвори нов сървър, наречен Factions
  • PvP ще е активен за целия сървър
  • Сървърът ще бъде с трудност HARD в главния свят и Mining света
  • Сървърът ще е разделен на 2 раси(Light, Dark), като всеки играч си избира коя раса да представлява
  • В Faction сървъра ще можеш да развиваш 11 умения.
  • Ако пък винаги трябва да си първи, можеш да бъдеш! Ще имаме множество различни класации.
  Други промени:

  На 21.09.2014 временно ще преустановим проекта за Minigames сървъра. Това не означава, че споменатият сървър ще е спрян за винаги, но за момента нямаме точна информация кога ще подновим работата върху този проект. Това е сървър в "beta" стадий. Т.е, този сървър не е завършен според нашите стандарти и има много работа върху него, а за извършването ѝ нямаме нужния ресурс от хора и работни часове в момента.

  За момента се обмислят някои промени и в Survival сървъра, но за момента те все още не са уточнени. Причината за това е, че със стартирането на Factions сървъра, се решават много проблеми и подобряват условията за игра за множество от бившите му играчи. Предполагаме, че за сегашните играчи повечето от оплакванията им се вече решени в Factions сървъра, което би довело до миграция на доста от играчите от Survival към новия, Faction сървър. Целта ни е да подпомогнем играчите, които искат да започнат на чисто в Factions, като методи за постигането на тази цел се дискутират и в момента.


  Поздави,
  Екипът на Inn-Craft
  @MegaAlex, @Dizzy, @ClockTime, @Pigeon
  13.09.2014

  P.S Оставям темата за въпроси и коментари. Вашете мнение е важно за нас!
   
  • Like Like x 2
  • Winner Winner x 1
 2. FuriousBanana

  FuriousBanana Member

  Супер!!! Нямам търпение да го пуснете, ще бъде доста интересно, според мен, пък и нов YouTube контент :D. Продължавайте със страхотната работа и късмет за напред :)
   
 3. anitaa_55

  anitaa_55 New Member

  радвам се ,че работите върху нов сървър ,но искам да попитам кога ще е готов
   
 4. anitaa_55

  anitaa_55 New Member

 5. 54321l

  54321l New Member

  kak da stana Arhitect ili Gold Donor?
   
 6. anitaa_55

  anitaa_55 New Member

  da ti kaja li kak
   
 7. anitaa_55

  anitaa_55 New Member

  kato si platis:)
   
 8. MegaAlex

  MegaAlex Co-Owner Co-Owner

  Здравейте!

  Близо 3 месеца минаха, откакто обявихме, че работим върху нов сървър. В този пост искам да ви "ъпдейтна" над това, върху което работим и да споделя няколко снимки от новия сървър.

  Работата по този проект продължава р все още се взимат решения по различните аспекти на геймплея. За момента не мога да гарантирам или да споделя какви са ни очакванията за датата на старта на сървъра. Единственото, което мога да споделя към този момент е, че работим с усилено темпо и се надяваме да ви зарадваме в близкото бъдеще.

  Също така, бих искал да споделя, че имаме планове за някой забавни пред-коледни и новогодишни изненади, които ще обявим по-късно.

  За финал, няколко снимки от зоната около Спауна в новия сървър.

  [​IMG]

  [​IMG]

  P.S Красавецът на втората снимка в горния десен ъгъл не е част от Спауна,... или е?

  Поздрави,
  Екипът на Inn-Craft
   
  • Like Like x 3
 9. RPGcraft

  RPGcraft New Member

  clocktime do portala mojete da napravite chudivishta
   
 10. BeatBoxMaster123

  BeatBoxMaster123 Member Chat Moderator Priest

  Дано да пуснете сървара скоро! Това ще бъде супер сървар за снимане на филми. Пожелавам късмет на админите (@MegaAlex, @Dizzy и @ClockTime)! ;)
   
  • Funny Funny x 1
  • Optimistic Optimistic x 1

Share This Page