1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.9 - 1.11.2

  Dismiss Notice

Нов Чат мод, Карта на Creative

Discussion in 'News' started by MegaAlex, Nov 19, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Radi2003

  Radi2003 Member

  Аз говоря за себе си
   
 2. TheGamerXMC

  TheGamerXMC Active Member

  Ще млъкнете ли и двамата?Не разбрахте ли че само спамите,тово си е техен сървър и ще правят каквото намерят за добре.Относно къде сте били админи явноо сте били на GM1 за да се фукате ;)
   
 3. TheGamerXMC

  TheGamerXMC Active Member

  Това е написано приди 2 години ,щом мрънкате за стофф, докажете че го искате това са условията
   
 4. Radi2003

  Radi2003 Member

  Ние предлагаме просто. А и кой си ти че ще ни казваш да млъкнем.Щом темата не е заключена значи можем да си пишем и да изразяваме мнение.
   
 5. BeatBoxMaster123

  BeatBoxMaster123 Member Chat Moderator Priest

  ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА Е ЧАСТ ОТ STAFF-A ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ ТОВА!

  Така няма смисъл от "здравей",

  Определено след време, ако влезе админ ще заключи темата. Коментарите, в случая са за да честитите на cortez, да изразите мнение за картата (всъщност темата е толкова стара, че вече няма карта на creative). Така сега Radi ще се обърна специално към теб. Под помощ разбирай да знаеш какво да кажеш. Поиграй година-две и научи добре командите. Последно помня, че ти обясвявах за какво е /ch l и ти още не го ползваш. За мен ти си новобранец в командите тук. Определено в staff-а, нямаме нужда от новобранци. Plugin-те са толкова много, че ClockTime не разкрива на никого колко са. Вече казах - играх 2-3 години преди да стана част от staff-a. Така беше и cortez, и MrPotato, и TheGamerXMC (преди да почнеш да спамиш за това име, ще ти обясня, че той напусна staff-а по свое желание!). И според теб като станеш staff member с какво ще помогнеш? Вече е рядкост да има нарушения на chat правилата (ако успориш това, по-зле за теб, защото означава, че не правиш репорти, нещо което аз, cortez, MrPotato и TheGamerXMC правихме, за да влезем в staff-а). Как ще помагаш, като и ти сам не можеш да се оправиш с командите? Само бъркаш играчите. Пример. Друго май ChatMod не може. Да предлага освен, но за да се приеме едно предложение, последно аз писах цял документ на Microsoft Word. А да... има и скандалните Еmerlad Donor команди, които всички вие искате и там ви е проблема. О, мили господи! Как пропуснах това! Да се заниваваш с инати, които ти късат нервите, но не можеш да им кажеш нещо грубо, обясняваш им нещо 5 години, обясняваш го достойно за Нобел за добро обяснение и те пак нищо не разбират! Водя лекции, като тази! Представяш ли си? Мога да пиша, още и още и още и още! Нямам проблем! Но вие не бихте се заели да обясните на някой като вас (стига да разбирахте) и пет реда! Хайде сега пребройте моите редове. Казвам ви, две години! Толкова съм играл преди staff-а. Толкова игра MrPotato като ChatModerator, за да стане Moderator! Като искаш бонус команди стани Vbox7 или YouTube ранк. Искате ли още да пиша? Мога и то до утре! Да прочетете това е само едно върху гуголплекс (гуголплеск = 10^10^100 или единица с гугол нули след нея [гугол е 1 със сто нули след нея]) от нервите които ви са нужни за да бъдете част от staff-а. Като ще бъдете staff member-и си взимайте аспирина и сядайте и играйте две години, да научите всички команди или пет ако щете или прости си играйте и се забавлявайте, казвам го за гугол път - оставенете главоболията на нас! А и @Radi2003, каза че имаш опит, нали? Нямаш! Тук е различно! Пуловината plugin-и са направени от MegaAlexch0, затова тук за да станеш staff учиш 2-3 години! Писна ми да си мислите, че щом сте били на стаж, като админ в някои малко сървърче сте готови на дори и Donor тук. И аз бях така... сега ме е срам! Виждам колко глупав съм бил! Както виждате тук се влиза в staff-а много пъти по-трудно. И да... имаме нужда от помощ, да. Но не е нужно да си staff, за да помагате с малките неща, стига да ги научите.


  @BeatBoxMaster123,
  ChatModerator (играе от 3 години)
   
  Last edited: Jul 30, 2017
 6. ClockTime

  ClockTime Admin Admin Town Inspector

  От административна гледна точка в момента нямаме нужда от допълнителен персонал (може би предвиждате защо).

  При всички минали кандидатури които сме имали, всеки е имал шанс да заеме позицията на Chat Mod. Просто винаги сме избирали играчи, които са били по-отдадени към сървъра, чрез правенето на репорти, предлагане на идеи, помагане на играчи и на админи, и т.н.
  Когато даваме CM ранк на играч, по-скоро му даваме инструмент с който може по-ефективно да помага на сървъра, от колкото да го принуждаваме да стой и да наказва играчи.

  Заключвам темата защото повечето от коментарите не са насочени към нея.

  ClockTime
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page