1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.9 - 1.11.2

  Dismiss Notice

Survival now open, Voter rank, Factions

Discussion in 'News' started by MegaAlex, Sep 2, 2016.

 1. MegaAlex

  MegaAlex Co-Owner Co-Owner

  Здравейте!

  Тъй като не често пиша News постове, а в последните седмици има доста промени, в настоящия пост ще се опитам да синтезирам всичко, което стана и което е планирано за сървъра.

  Survival News

  Започваме със Survival - както вече знаете, Survival сървърът е вече отворен! Към момента имаме 4 града - максимален ранк на град за момента е 3. Ако не живееш в град, силно ти препоръчваме да разгледаш градовете или да си създадеш град с други играчи, по-забавно е играта с приятели! :)

  Factions News

  След старта на Survival сървъра, повечето играчи във Factions "емигрираха" към сървайвъл. С това сървърът напълно запустя, а не мислим, че това е добра база за игра, особено за PvP сървър. Поради което - на 5.09.2016г. от 23:00 Factions сървърът официално ще бъде спрян. Благодарим на всички, които играха в него и ще се радваме да ги видим отново в Survival. Ще имате възможност да трансферирате 10% от валутата си към Survival(максимум 20 000, тоест 200 000 във Factions). Съветваме ви да говорите с NPC-тата на spawn и да продадете предметите си. Ако искате трансфер - свържете се с админ след като Factions затвори.

  Voter rank

  Добавен е Voter ранк във всички сървъри. За да получите ранка е необходимо да гласувате във всичките (2 за момента) сайта активно. Като бонус, във Survival при всеки глас получавате и ключ с който можете да отворите crate-а и да получите разнообразни предмети и екстри.

  Очаквайте да бъдат добавени още екстри за voter-ите :)


  Поздрави,
  Алекс
   
 2. SpaceExplorer909

  SpaceExplorer909 New Member

  Не спирайте факшънс моля аз обичам да играя там но сте ме баннали и не мога
   
 3. BeatBoxMaster123

  BeatBoxMaster123 Member Chat Moderator Priest

  Factions вече е затворен.
   

Share This Page