Става ли да си уговорим среща когато имате време да ни (Wizardy, Huk0LaiicH0) протектнете къщата и двора, когато имате време, понеже писах с /pe open 2 пъти за 2 дена, както и фр-то, но никой не дойде... Или влезте когато ни видите в игра, понеже сме си направили хубава къща, двор и тем подобни, и ни е страх да не ни я ограбят.
Ако искате по-бърз support може да цъкнете ЧАТ или да влезете в Teamspeak. Там Може да има админ, който да ви обслужи по-бързо. Тикети за Protection се изпълняват само ако играчът, който е пуснал тикета е в игра.(Ако в тикета са добавени Owner-и на protect-иона се изпълнява веднага).
Еми аз играя играта от 3-4 дена и не знам какъв е тоя Teamspeak По принцип в началото ни протиктнахте къщата, но после построихме още 2 етажа, двор с доста неща и разни други глупости.
Инфо за TeamSpeak: тук. Понеже искаш разширяване на Protection-а можеш да ми кажеш име на protection-а или ticket ID Може да се направи и ако си offline.
Име на протектиона не ми е казано, а тикет-а, не го помня... но по принцип протектиона е на Wizardy и Huk0LaiicH0