1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Въпрос

Discussion in 'Архив - v1' started by yoyofannn, Aug 28, 2012.

1. yoyofannn

yoyofannn Guest

има ли вопще админи в този сървър ? имам 3 тикета ,на 2 къщи и 1 генератор ?! Днес влизам и какво да видя , счупили са ми генератора , взели са ми всичките неща от него , счупили са ми къщата огриифали са я , още вчера казах на Пач да ми направи протект на генератора но той не ще те банна ? и за какво ? имаш ли снимка къде съм спамил ? цял ден не съм написал нито 1 спам в чата , а той влиза и казва ще те банна и почва да баннва играчи под ред ,ако може да ми направите протектиона , и да ми върнете гриифаното на мястото му ще е добре

2. Pachwerk

Pachwerk Guest

Аз се радвам, че не направихме грешка да те направим мод. Инъче за прот-а, всеки си има живот.Алекс е на почивка аз предимно съм навън.Ако не ти харесва може да си ходиш.А за бан-а, защо да ти правя снимка?На себе си ли ще я показвам?Не умееш да лъжеш, ама изобщо

3. yoyofannn

yoyofannn Guest

лол лъжа хаха леле , майко мила , смятай какъв си че не искаш да ми направиш протект ,голем си админ бе

4. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Въпрос: има ли вопще админи в този сървър
    Отговор: не.
    Днес дойдох да ти направя protection и 2 пъти те питах кой да добавя като Owner - никакъв отговор. ок

5. Pachwerk

Pachwerk Guest

1 word : Retard

6. yoyofannn

yoyofannn Guest

3 word : Retard is you , и на 2та въпроса ти отговорих , аз само аз да мога да чупя ,но ти сега че не си го прочел трябва да го пишеш тук лол

7. Pachwerk

Pachwerk Guest

Retard is you :D:D Du bist dumm :] Научи езика преди да се излагаш

8. yoyofannn

yoyofannn Guest

в момента го уча , виждаш ли са кой спами по темите

Share This Page