1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Изчезнал дм меч

Discussion in 'Архив - v1' started by iNETSTAR, Nov 12, 2012.

1. iNETSTAR

iNETSTAR Guest

Първо много искам да ти благодаря за върнатите итеми, но еся влизам и познай... дм меча с острота 4 ЛИПСВА и го няма и твае гледах всички честове просто всичко няма го и мястото на което седеше си седи празно. Аз имам 1 в инвенторито ми но него го спечелих на пвп преди малко. Гледам с златната кирка взет е само 1 дм меч и той е тоя който аз взех за пвп-то острота 3. Просто все едно herobrine идва и ги взема. След като ми върна итемите си смених паролата за всеки случай но явно не е от това. Има някакъв много гаден бъг който като циганин ми краде итемите. 100% съм сугурен че си спомняш за острота 4 дм меча. И ако може.да ми дадеш съвет кво са направя че да не ми изчезват че не се трае. Ако искаш ще снимям всяка минута може и направо видео да правя, но ако искаш ще докажа че този бъг съществува. Моля меча да ми бъде върнат.

2. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Така, този път "бъгът" е само при теб. Никъде другаде не виждам Rollback. Може да си го хвърлил някъде или да си го преместил.

3. iNETSTAR

iNETSTAR Guest

Заклевам се ! Наи-якия ми меч го няма само глупави мечове имам ! Не съм го хвърлял или пък да съм го местил.. все пак ми е наи-якия меч и си го пазих ! Бих ти дал 2 дм меча острота 2 за 1 острота 4. Върни ми го ПЛС !

4. Pachwerk

Pachwerk Guest

Нали знаеш, че дори да е така няма как да ти го върнем без някакво доказателство, защото всеки може да каже тва ми го няма, онова ми го няма.

5. Victor

Victor Guest

МегаАлекс40 не е само той. Аз в неделя си построих трети и четвърти етаж на къщата и на другия ден ги нямаше. Но итемите ми си бяха по местата

6. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Става въпрос, че като се случи това (от когато минахме на 1.4 до вчера сутринта - 8:10) аз му върнах нещата. От тогава на сам не би трябвало да има проблеми. :)

7. iNETSTAR

iNETSTAR Guest

Не би трябвало но имам! ся ако няма да си вярваме...

Share This Page