1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.9 - 1.11.2

  Dismiss Notice

Моляви не така.

Discussion in 'Survival' started by Radi2003, Sep 23, 2017.

 1. Radi2003

  Radi2003 Member

  Пиша ви отново със следното уплакване че _saw_ и Lionder като се съберат двамата в сървъра почват да си говорят за глупости от които просто ме отвръщава да играя в сървъра и изобщо minecraft. Не може две селяндурчета /с извинение за израза/ да говорят за алкохол цигари и онея отвратителните глупости дето ти се заповръща от тях. Просто в сървъра можеби играят и малки деца които са научени от родителите си да не говорят глупости и само от една игра цялата работа на родители те им отива по дяволите. Моляви вземете мерки. Имам няколко предложение какво да направите за да спре това отвращение.
  1. Думите като: наименования на полови органи и неща свързани с тях да бъдат премахнати. Тоест като напишеш някоя от тях в чата излиза Nqmash pravo da govorish takiva dumi v survera! и ти трие съобщението.
  2. Да призовете те двамата да си пишат на лично съобщение защото аз ако го направя ще продължат с пълна сила да говорят глупости.
  Ще ви бъда благодарен ако изпълните едно от моите предложение или двете защото знам че от mute няма да сане нещо. И като им езтече наказанието ако наложите такова те пак ще почнат.
  Благодаря за вниманието.
   
 2. BeatBoxMaster123

  BeatBoxMaster123 Member Chat Moderator Priest

  Ами... Не мисля, че ние може да следим 24/7 какво се пише в чата. Относно "1." - това поне лично според мен си е част от живота и не трябва да го цензурираме. Правилно, че в повечето случаи се използва нецензурно, но който има проблем с това ще репортне въпросния играч. Това става много лесно в три стъпки:
  1. Прави се screenshot на чата;
  2. Качва се в някой сайт за споделяне на снимки (да кажем prikachi.com);
  3. Линка към снимката се пише в тема в раздела "Репортнати играчи".
  Също така смятам, че играчи които твърдяха, че искат да помагат като staff member-и трябва да го правят и като обикновенни member-и.
  Репортването е най-лесния начин това.
  Иначе цензури съществуват, но играчите често намират начин да ги заобиколят или някои пречат на един най-обикновен разговор.
   
  Last edited: Sep 23, 2017
 3. TheGamerXMC

  TheGamerXMC Active Member

  Не мисля че късно вечер когато няма много играчи ,е толкова лошо чата да се използва за свободен разговор.
   
 4. Radi2003

  Radi2003 Member

  Никаде не съм написал че искам да стоите денонощно в сървъра. Аз написах че искам да призовете те двамата да си пишат на лично съобщение.
   
 5. Radi2003

  Radi2003 Member

  Но това не беше късно вечерта.
   
 6. TheGamerXMC

  TheGamerXMC Active Member

  Няма как да се забрани на някого просто така...мисля че разбираш
   
 7. Radi2003

  Radi2003 Member

  Добре гнусно е. Форума е за изразяване на мнение, а моето е че не е правилно да се говорят гнусни работи и глупости в чата. Защото чатът е публичен и всички го виждат по тая логика излез на улицата и извикай думите които те говореха и ми кажи после хората какво са ти казали.
   
 8. TheGamerXMC

  TheGamerXMC Active Member

  Добре кажи какво толкова са си говорели?
   
 9. Radi2003

  Radi2003 Member

  Всичко съм написал няма да им падам под нивото и да говоря такива неща на място където ще го видят всички.
   

Share This Page