След като снимах 2-ма nodus хакери с chest finder и пратих снимката на админ, той забеляза координатите ми в десният ъгъл понеже и аз ползвам nodus hack. това е, че аз ползвам от него само Full Bright за да ми е по-удобно и нищо повече. Ако трябва проверете честовете, че всичко е нормално а и да искам немога да ползвам x-ray поради защитата. Не смятам, че Full Bright вреди на сервера с нещо и затова ви моля да ме ънбаннете. Това е всичко и благодаря за отделеното време! Nick in server DragonWizard37
Според мен наистина Full Bright не вреди на сървара , а и има протект в Mining Zone така че няма за6то да го баннвате , защото може би си е истеглил само Full Bright. По добре баннете тези двамата които е снимал от колкото да банвате него. това е от мен Моля ви ънбаннете DragonWIzard37
И аз сам на същото мнение като Doomgun! Смятам, че ако наистина честовете му са нарет и не е ползвал друг хак - естествено вие неможете да сте напълно сигорни за това, но все пак му дайте още един шанст и ако вреди с нещо на прекрасният ви сервер го баннете! Това е от мен и ако го ънбаннете можете да го следите известно време когато влезете за да сте сигурни, че не ползва хакове!
3 изречения, 15 правописни грешки EDIT:Другият път, като си правиш 2ри акаунт, за да се подкрепиш не слагай e-mail Dragon********@abv.bg