Ами , аз предлагам да се направи нова арена наречена моб арена . Там ще бъде почти същото като при /pa join-a , но вместо да се бием един срещу друг ще бъдем нещо като теам . Ще се бием срещу зомбите , паяци , скелети и т.н. Надявам се идеята да ви хареса и да се осъществи Поздрави sa6ko_993
Идеята ми допадна . Може да сме два отбора в два тунела и да има различни препядствия.Които оцелее последен печели награда. наградата може да е парична или материална
Има един такъв плъгин-MobArena . В него се прави точно това-биеш се с мобове. Преди битката си избираш клас като на DM-ча. След това те пуска в арена и там се биеш с мобове. След като са убити определен брой мобове има малка пауза и минаваш на следващо ниво (в същата арена, само че има повече мобове). След всяко ниво ти дава предметни награди-Gravel,Bones,Minecart,Slimeballs (Costumizable).
http://dev.bukkit.org/server-mods/mobarena/ ето за какво става дума... Сетвал съм много пъти арени и изобщо не е трудно.
Съмнявам се Алекс да го одобри, от сега ви казвам, че ще каже - Има прекалено много неща които ви помагат да вдигате левъл - Копане / Мобове вечерта / Фишинг и т.н. ...
Но аз даже не съм казвал за дигане на левъл . Казах ако може да се направи и да има материална награда ! За никъкво exp не съм казвъл !
Има ли въобще смисъл от такъв тип PvE арена. Това го коментираме и предлагаме от 1.2.5. Сега като гледам ситуацията с TeamDM PvP арената как стои... - 2/3 пъти на ден се играе, с максимум 5 играча. Всички цъкат само Vanilla PvP.
Да , прав си . Ако играеха повече хора в такива арени можеше да се направи , но..... Поздрави sa6ko_993