samo da kaja 4e sum razo4arovan ot PVP_Toni i Liponed koito sa nodusite na severa i admina ni6to ne pravi po vuprosa poneje trqbvat dokazatelstva i az gi imam do nqkude ... predpolagam 4e i s glasa na mnozinstvoto su6to stava baq hora sa zabelqzvali na pvp kak tozi vuprosen gospodin PVP_Toni - leti ili nemoje da se udrq dokato e v pvp arenata blizo 30-40 sec !!!
Alex ako viidi6 saob6tenieto mi kaji da ti pratq snimkite te sa mnogo ... a za PVP_Toni mislq 4e nqma da povqrva6 oba4e imam 5 4oveka koito moje da potvurdqt 4e tova e taka i trqbva da zeme6 merki za6toto ni obraha ve4e ne e zabavno !!! smisal nemoje tozi liponed 4ovek da sko4i na 4ma sus DM set ne enhant !.. i da ni izponatru6ka kato pileta ... dori da nego dokosneme ... sus nqkakva super skorost minava pokrai nas 4ovek i hem mu kazah spri hacka ... vika mi sled 10 min ne sega ... krieh go 1-2 sed .. no mi pisna ve4e 4ovek ze mi blizo 10 DM setove i to se qki razbira6 li ot4aivam se ve4e nqma smisal da se igrae ako nese zemat merki toq nodus e adski gaden , nemoje da vlqza s 4isto nov DM set prot.4 i za 10 min boi da se izhabi i da ide na 4erveno ... e nqma kak da stane nemoga da go asimiliram tova pro polojenie 4e predniq put kato go opravih se bih s nego 4 dena na pvp dokato stane na 4erveno ... tttt.tttt...t..ttt to e nqkakav ujas nqmam dumi prosto .. i se pak ako alex udari 1 ramo 6te e dobre za6toto nodus4etata trqbva da si znaqt mestoto ako si platqt s SMS pak gi banni sled tova ako se povtori 4ovek da neti puka za tova te razvalqt udovolstvito na pvp da se bieme nqma na4in tva e ot mene baq golqm roman napisah ama si zaslujava6e i bez tova da si pooprajnite 4eteneto da izkarate nqkoq 6ca po bulgarski ... makar i da ne e pisano na BG ama karaite ... ;d BLAGODARQ predvaritelno za vnimanieto !!!
Dizzy със снимки брат няма да стане, скоро ще направя клип и дано мегата го види.Целия клан може да каже , че PVP_Toni Liponed etc.... са нодуси
Ok, репортнатите Pvp_Toni и Liponed ще ги следя, ако имате доказателства за нещо(видеото доказва винаги, снимки - почти нищо) ще се радвам ако ги репортнете с някакво доказателство. Относно "хакването на пароли" - не мисля, че за момента има някакъв експлойт в това. Всеки трябва да се грижи за сигурността си в сървъра, да сменяте паролите си често и по-важното - НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕДНАКВА ИЛИ ЛЕСНА ЗА НАЛУЧКВАНЕ ПАРОЛА В ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН СЪРВЪР! За такава измама dany_hhhh е бил баннван няколко пъти. Винаги проверявайте сървъра, в който се регистрирате! (IP на сървъра не мога да ви дам поради причини за безопасност) Друго нещо е това, че паролите ви са криптирани и няма начин те да бъдат де-криптирани, това означава, че "хакването на пароли" е невъзможно и, че ще ви откраднат акаунта ако не спазвате прости правила за сигурност.
Мерси Алех.Аз лично ще снимам клип и ще се убедиш, че са хакове.А колкото до паролата ми тя не е една и съща.
Светлозар е прав винаги слагам различни пасове . И за проблема с хакерите аз имам ХД 740 клип на ПвП Тони и Липонед и ЛПВП Елит и МАстеллико .
ne ni dreme !?! ti igra s hack i si vzel tolkova items zaradi nego sega trqbva da nosish NAKAZANIETO ti koeto e BANN !?!