Идеята ми е да има арени с класове . 1-Ва Арена За да отидеш до нея трябва да убиеш 10 играча на Обикновенната ПвП арена . 2-Ра Арена До нея се стига като убиеш 20 играча в 1-Вата Аренa 3-Та Арена До нея може да отидеш когато убиеш 30 играча в 2-Рата Арена 4-Та Арена ще е голяма . Тя ще е за оцелелите в 1,2,3-арени. Които остане от всички кандидатствали печели 10к.Правилата са /Без хак,Без потионс,/ За да участваш трябва да имаш /Дм Броня без енчанти,Меча трябва да е : острота 3 огнен аспект 2/ Ако Алекс и Пач решат могат да променят правилата Мисля че ще е забавно. Поздрави, Xsp
Подкрепям те. Идеята ми харесва , но не мислиш ли , че са малко в повече kill-те :? Поздрави sa6ko_993
xsp ти не излизаш дори и срещу хора с iron брони (a ti si s diamanteni) за тва и първия клас няма да минеш
хихихи мноу смешно тва че си разглезено дете с як нет дет нелаги неозначава че ма е страх да излезна и хич неми дреми кфо мислиш /лапе/
xsp мога да ти дам пример който ти сигурно си го забравил :Д бяхме няколко човека в сървъра и нямаше никакъв lag бях с дм брони и iron надградник а ти бе6е фул дм и не излезна даже после като убих някав ти ме моли за итеми
А защо да не направим така: Човек с повече от 10 kills да има ранк Killer Човек с повече от 20 kills да има ранк Master Човек с повече от 80 kills да има ранк Legendary