1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Писна ми !!!

Discussion in 'Архив - v1' started by gecca, Apr 8, 2013.

1. gecca

gecca Guest

Бе ако искате ме баннвайте ако искате недеите, но ми писна само ТАПИТЕ ДМ ДОНОРИ да ми СЛГАТ ЛАВА и аз да умирам с доста неща вече ми писна добре 1-път ама вече 4-пъте прекалявате !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: Немога просто загубих Сумати неща да бяха само камани ми то Маска на Креепър,Маска на Витхер Скелет, Бях фулл с Диаманти и Диамантени инструменти пък за левелите да не говоря писна ми писна ми ;) Баннете ме ма ще го кажа без Грам Цензура :) Да еба вашта майка да еба стигати ме пали щото ще ви порна с един замах курви долни само чакат да бъдат НАЕБАНИ и както казва СПИНДЕРМАН Лава в Фостата за вас Курвички непълнолетни :) Това беше от МЕН вече Алекс ако има нещо да ми Каже НА ЛС :)

2. Pachwerk

Pachwerk Guest

:D:D:D:D UMADBRO

3. mxm :D

4. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

имаш ли някакво доказателство и име?

5. gecca

gecca Guest

Da imam na mita4eto daje q pysnah i ticket ama vie ;x Tfa mi beshe lubimiq server kolko hora dokarah sqq mi go vrashtate ??? Emm neka ! I bann za 500 min mi neka we pisna mi neka 500 500 ako trqq i 500000000000000000 min :)

6. Q se ospokoi .. az bqx edin ot xorata deto shtqxa da izgubqt QKO itemi i to MNOGO :) neznam kvo tolkova si izgubil kato men veche 2 put me kradat [mech SHARP.5 KNOCK.2 , 64 DIAMOND BLOCKS , 36 EXP.POTIONS (bottle'o enchanting) ] !?! ne si edinstven i mita4eto nikoga ne zaliva s lava players ako ne sa go iznervili qko !?! glavnite ubiici v slucheq bqxa staso_we i sashko.... ne mu zam cqloto ime :( AMA uspqx da napisha /home zarazlika ot drugite koito ostanaxa v vrqshtoto "party" na staso_we :X
    NAISTINA admin ako moje da gi otnese spravedlivo dano go napravi :)

7. P.P. : ing : sas6ko_993 :)

8. staso_we

staso_we Guest

Първо тази седмица не съм играл в сървъра и svetlozar1228 казва че съм палил хора друг път.

9. dokaji !?! :)

10. staso_we

staso_we Guest

Кажи как да снимам новия десктоп ли :D

Share This Page