Бе ако искате ме баннвайте ако искате недеите, но ми писна само ТАПИТЕ ДМ ДОНОРИ да ми СЛГАТ ЛАВА и аз да умирам с доста неща вече ми писна добре 1-път ама вече 4-пъте прекалявате !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Немога просто загубих Сумати неща да бяха само камани ми то Маска на Креепър,Маска на Витхер Скелет, Бях фулл с Диаманти и Диамантени инструменти пък за левелите да не говоря писна ми писна ми Баннете ме ма ще го кажа без Грам Цензура Да еба вашта майка да еба стигати ме пали щото ще ви порна с един замах курви долни само чакат да бъдат НАЕБАНИ и както казва СПИНДЕРМАН Лава в Фостата за вас Курвички непълнолетни Това беше от МЕН вече Алекс ако има нещо да ми Каже НА ЛС
Da imam na mita4eto daje q pysnah i ticket ama vie ;x Tfa mi beshe lubimiq server kolko hora dokarah sqq mi go vrashtate ??? Emm neka ! I bann za 500 min mi neka we pisna mi neka 500 500 ako trqq i 500000000000000000 min
Q se ospokoi .. az bqx edin ot xorata deto shtqxa da izgubqt QKO itemi i to MNOGO neznam kvo tolkova si izgubil kato men veche 2 put me kradat [mech SHARP.5 KNOCK.2 , 64 DIAMOND BLOCKS , 36 EXP.POTIONS (bottle'o enchanting) ] !?! ne si edinstven i mita4eto nikoga ne zaliva s lava players ako ne sa go iznervili qko !?! glavnite ubiici v slucheq bqxa staso_we i sashko.... ne mu zam cqloto ime AMA uspqx da napisha /home zarazlika ot drugite koito ostanaxa v vrqshtoto "party" na staso_we :X NAISTINA admin ako moje da gi otnese spravedlivo dano go napravi