Репортвам Диззи , защото като написах в чата без да искам с червен цвят (&4&n Неспами Gizzu) и оп Бан 4000 мин .. Нестига че помагам а и ме банват за 4000 .. Бях с ника (blade0088) тъкмо бях пратил за диаДонор и бан . Диззи извинявам се ако сам ти пречинил неудобство , просто опитах да помогна
Мисля, че бях там когато те банна. Мисля, че досаждането беше, че спамеше като пишеше на всеки ред по 3 думи .. Не помня имаше много spammer-и тогава и не бях обърнал внимание на чата.
Xsp трябва да пишеш в баната играчи ето тука:http://www.inn-craft.info/index.php?forums/Баннати-играчи.4/
добре господин млад меринджей !!! ти Пигеона и сандстона нема да ме плашите с телевизорите си нали знаете !
Просто на Dizzy му писна да ви обяснява , че не трябва да се пише в червено , а някой продължават и за това се нерви ... : ) Банва ви за да се научите вече да не пишете в червено или пък да не нарушавате някое друго правило...
И аз съм се бъркал да пиша с червен цвят и кво бан ли трябва ?!?!?! Просто се е объркал Xsp. Едит:Трябваше да е бан Мах за 1000 мин. така мисля
абе ... айде оставете на мене да преценя за колко да бана понеже казах ви наблюдавам кой какво прави ... то ако беше само за червения цвят... НЕ е само за него изобщо не се усещате кога да спрете. Това е от мене и престанете да пускате тъпи репорти в форума за глупости