1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Репорт Xsp

Discussion in 'Архив - v1' started by nikiwe, May 22, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nikiwe

nikiwe Guest

Здравей Алекс и inn-craft искам да докладвам Xsp когато живеехме заедно му дадох да ползва 1 дм кирка късмет 3 .. един дм меч sharp 4 knock 2 fire 2.Сега не иска да ми ги върне моля да направите нещто по въпроса ето и снимка :) каза че е счупил кирката и аз му казах да даде 13к ама не даде :x

2. Xsp

Xsp Guest

Ти си егаси чоека брат ..Нии живеехме двамата докато нешто ти стана и ме махна от протекта при положение че аз строях кащата ..+това ме излага за 5к ако ми си ги дадеж 6те ти си варна меча :)
    Едит: Непсуваи ;)в скаипа,инн-крафт :)

3. nikiwe

nikiwe Guest

хахахахаха казах му кака да дига най-бързо левел за 5к !!!! На мене ми го казаха за 25 к и кирка късмет 2 ама искам ли си ги НЕ такаче ако обичаш варни ми МЕЧА И КИРКАТА . Ако не искаш дано Алекс да го види :)

4. nikiwe

nikiwe Guest

А и ти казах махам те от протекта зимай си нещата ти ми каза че не ти трябват :) така че :/

5. mita4eto

mita4eto Guest

XSP защо винаги ти си невинен а всички други виновни ? като имаме предвит че секи те мрази в servera

6. Xsp

Xsp Guest

ахахха , наговорили сте са кат кучета ;) ако никиве ми варни 5к 6и му си дам меча ае стиа си спамил форума !
    Edit: НЕ ми се сарди че сам те убил на Пвп .. Сигурен сам че за това пускаш този репорт :)

7. nikiwe

nikiwe Guest

Дай ми 15к за кирката и ти давам 5к ;) :)

8. Xsp

Xsp Guest

ОК , ще се разберем в играта .. Аз сам почнал да ти поправям кирката .. Даи си ми 5к и ше ти си дам кирката (която ми я подари) ;)
    Edit: Стига сме спамили форума !

9. nikiwe

nikiwe Guest

mxm ок даваш ми я ПЪЛНА !! и тогаз :)

10. mita4eto

mita4eto Guest

XSP аз съм те разкатавал на PVP и постоянно си писал BACK (BOT,NOOB) predi da mahnat back ot pvp

11. Xsp

Xsp Guest

ахаха изказа се :D смешка .. Направи си тема и си спами не да ми спами6 навсякаде ае беги от тука ..
    Edit: Ники няма да е цялата както си ми я дал такава ти я вра6там ;)

12. nikiwe

nikiwe Guest

Смешка ще казваш на някой друг чули ме ве ей :mad:

13. slavi

slavi Guest

ахаха изказа се :D смешка .. Направи си тема и си спами не да ми спами6 навсякаде ае беги от тука ..
    Edit: Ники няма да е цялата както си ми я дал такава ти я вра6там ;)
    Варни нещата на ники !!!!!!!!!!!!! Поздрави Слави

14. nikiwe

nikiwe Guest

А меча казва се mecha na nikiwe :mad:@. Искам си и него :)

15. Xsp

Xsp Guest

Вапросат е решен .. Разбрахме се ..!;)
    Едит: Ники , варни ми си моя меч и ще ти си дам твоя ! ;]

16. nikiwe

nikiwe Guest

Аз не съм виждал твой меч и си ми го върни никви ПАРИ няма да ти дам :mad: ще избеснея варни ми го ВЕДНАГА :mad:

17. Xsp

Xsp Guest

1-во несам ти искал пари
    2-ро искам си и моя аз данесе адосам :mad: ае че ми писна с лапета да се занимавам ..

18. nikiwe

nikiwe Guest

Ядосай се веднага !!!!!!!!!!!!!!! Никъв меч не си ми давал ЛЪЖЕЦ.
    Само ми пишеше на лично цитирам: hahahaha slabak obih te s iron broni nemojesh igraesh PvP bot hahaha... и т.н. или ми го връщаш или ще получиш БАН !Веднага като пуснат сървъра да ми го ДАДЕШ ей ..... :mad:

19. Xsp

Xsp Guest

моя меч каде е ле аи и ти дами го даде6 кфо 6е кажи6 ? :mad: ?

20. nikiwe

nikiwe Guest

Айде да не те напсувам :mad: къв е твоя меч sharp 1 ???

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page