1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Репорт Xsp

Discussion in 'Архив - v1' started by slavi, May 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. slavi

slavi Guest

2. staso_we

staso_we Guest

Виж се колко си наивен заключил си спалнера си ,а това е забранено :)

• Like Like x 1
  3. slavi

slavi Guest

не съм аз така си го намерих!

4. STYL0X

STYL0X Guest

Ама много си тъп. Преди да пуснеш тема помисли , че ти първи почна да го псуваш !
    Паляк скрий се..

• Like Like x 1
  5. Xsp

Xsp Guest

Ае ся аз дане напрая репорт затебе .. Внимаваи с кои се заяждаш , като незнаеш за какво сам го нарекал (келеш) недеи си отваря устата .. Този станим ми оспами /wispera . Ми ши го напсувам бе (Алекс сорри за обидата ) , но ми писна от некфи келеши да ме викат (аи в ада, аи на пвп , аи мининг ) еее писна ми .. Слави пак ти си един които вместо да си гледа играта следи кфо праят другите игрчи , ае ааз да не почвам да ти пускамм репортите , че ши стане лошо .. ;)

• Like Like x 1
  6. xsp ti neznam dali imash bg ili si s nqkuv prevodach no imash poveche ot 10 greshki v izrecheniqta ti :/
    sorry che gledam tva prav si poprincip no pone pishi kakto trqbva ako shte pishesh na bulgarski :)

7. Xsp

Xsp Guest

Ми да 6е пи6а както си искам .. Кфо ти пука нали може6 да го прочете6 ? Сички пи6ат на (ЕГ) , аз просто така пи6а 6тото сам свикнал ..
    Едит: Да след преинстала нямам (БГ) :)

8. nikiwe

nikiwe Guest

Ми ши го напсувам бе (Алекс сорри за обидата ) <--- xsp
    :D:D:D hahahaha брт ай стига ле винаги ти си НЕВИНЕН.Ай моляти се престани като ти е писнало да те викат аи мининг аи .. кажи му престани или казвам на админа !
    Едит: БАН 10.000 мин :)
    Поздрави ники :)

9. Xsp

Xsp Guest

Ми откаде незнаеш , че несам му казал на /wisper да спре ... Такива кат него си заслужават бана .. Несам някав дет само с админа може ..Кат ми спами (с обиди) и аз ши го псувам ;)

10. nikiwe

nikiwe Guest

Щом ще псуваш БАН :) няма проблем има АДМИН за тази работа щом ще се правиш на някъв дет не си ще получиш БАН :) няма проблеми в сървъра не се ПСУВАВА иначе БАННННН !!!!!!!
    Едит: Бан 10.000 мин :)
    Поздрави: Ники :)

11. Xsp

Xsp Guest

Нали зне6 че и ти треа си бан за 10.000 за6тото спамис6 а бе ?

12. STYL0X

STYL0X Guest

Ейййй Баткоо ,ти админ ли си бе? На всеки ред повтаряш бан ? Ти си просто поредното Гамерче което незнае какво означава Псуване. ! и поредния , който незнае как да пише.

13. nikiwe

nikiwe Guest

Еми не съм ама има АДМИН за тази работа и като види той ще реши НЕ аз НЕ ТИ а админа.И знам какво е псуване ;) споко ама нз дали ти знаеш :/

14. Dizzy

Dizzy Guest

мислите ли че алекс гледа всичките ви оплаквания ... не му се разправя на човека с лапетий !! :)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page