1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.9 - 1.11.2

  Dismiss Notice

Решение?

Discussion in 'Survival' started by Radi2003, Oct 21, 2017.

 1. Radi2003

  Radi2003 Member

  Искам да споделя моите наблюдения относно градовете. Според мен трябва да се измисли нещо защото просто вече всеки е кмет а жители няма. Завист е главната причина според мен защото всеки иска да е кмет а не мисли дали изобщо може да управлява град и да се справи с парите. Всеки века ааа Пешо има град, еми и аз ще си напрвя колкот да убия номера. В сървъра има толкова много градове които вече отдавна са с неактивни играчи и моля админ или олнер да обърат внимание на това защото примерно ако се сложи сега някакъв максимум на градовете за да може да има повече жители и когато сървъра се популязира да се увеличи максимума защото просто според мен вече е недопустимо целия сървър да е само кмето без жители. Примеро днеска в час пик на съръра бяхме влезли само кметове. Нито един жител нямаше. Моля към темата ми да бъде обърнато внимание за да може да се оправи този проблем.
   
  • Agree Agree x 1
 2. LoTG

  LoTG New Member

  Аз съм за Radi2003 подкрепям те.
   
  • Agree Agree x 1
 3. rokstar

  rokstar Member

  За да има повече хора в целия сървър трябват подобрения , а то като няма - няма и хора. Не че имам нещо лошо в предивид но просто казвам истината .
   
  • Agree Agree x 1
 4. rokstar

  rokstar Member

  А и да забравих да кажа , не трябва да баннвате като няма много хора в сървъра :) Защото като баннете активен който реши ей така да си ползва понякога хакчето той и приятелите му ще спрът да играят :) . Не че съм за за хакването ама ...
   
 5. plammen

  plammen Member

  Съласен
  Дже мож д ънбаннет някои
   

Share This Page