1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Anti Nodus

Discussion in 'Архив - v1' started by tonivilla, May 18, 2013.

?

Трябва ли да се вземат мерки против нодус играчите?

1. Да

6 vote(s)
    100.0%
  2. Не

0 vote(s)
    0.0%
  1. tonivilla

tonivilla Guest

Е админе незнам , но ми писна да отида на ПВП и около мене само нодуси. Е трудих се цяла седмица си направя едни свестни итеми и накрая да ме убия някъв играч с нодус ?? о.О :mad: Е вземете мерки най - накрая вече ! Не искам да баннвате играча които беше нодус , а въобще всички да не могат да го ползват ! Или поне някой ПВП Отговорник които да следи играчите поне и да седи дълго време онлайн ама то вече му писна на всеки да се труди за хубави итеми и накрая някой нодус да те убие... :/ Вземете мерки най - накрая или сложете плъгин против нодус или някой да следи играчите то ми писна вече.. Заради такива хлапета много хора вече напускат сървара , а и аз ще го напусна ако не се вземат мерки против нодус играчите.. Платил съм си за екстри и накрая те отиват при нодус играчите дето само ходят на ПВП да се правят на много добри , а всъщност са некви малки хлапета дето не могат да играят.. Не искам да баннвате играча дето ме киллна с НОДУС , а просто да сложите някъв плъгин и да спреме да пускаме по 1000 теми за тея слабаци... ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ! ;) :)

• Like Like x 1
  2. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Здрасти!
    Проблема с хаковете е наистина голям, не само за нашият сървър, ами за почти всеки друг - няма значение дали е premium only или за играчи, които не са си закупили играта. За момента трябва да се разбере, че Minecraft сървър частта и Minecraft като цяло е написан МНООГО куцо. Mojang(компанията, която разработва Minecraft) е единственият начин да се забранят хаковете. Проблема обаче е, че на тях не им пука за това. Има нещо, наречено "Modding API", което ще позволи на собствениците на сървъри да си направят CUSTOM модове, чрез които да забранят играта с хакове. Това обаче, за момента не е вариант, тъй като на Mojang в момента "Modding API" не им е приоритет.

Разберете, че няма нещо, наречено ANTI NODUS. Единственият начин са справяне с този проблем е с мнооого активен Staff, което е невъзможно да стане за момента, тъй като няма толкова много хора, които ще искат да отделят от собственото си време да стоят 4324242 часа на ден и да чакат някой да се сбие.

Ще кажете, че има други сървъри, които имат "защита", "модове" и така на натък. Това НЕ гарантира, че няма да играете с хакове. Това е само за убивате на номера. За това, мисля, че няма смисъл да го правим тук. Ако не искате да губите item-и има TeamDM, ако искате ще направя и "Death & Respawn PVP(съвсем обикновено PVP, където не се губят итеми, не обещавам за това), просто да разберете, че ще има и винаги ще има хора с хакове, няма значение къде играете.

А относно това, че хора напускат сървъра заради това - никой не е задължен да играе тук, а и на всичкото отгоре това не е PVP сървър, това е Survival сървър, с някой "добавки" като PVP. Не смесвайте видовете на сървърите. Сиренето няма вкус на шоколад.

• Like Like x 1

Share This Page