1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Confundo

Discussion in 'Архив - v1' started by Pachwerk, Aug 24, 2012.

1. Pachwerk

Pachwerk Guest

2. Confundo

Confundo Guest

И какво е доказателството, че съм x-ray ?
    Това, че знам няколко трика за по-лесно намиране на диаманти не значи, че съм X-Ray !

3. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Не знам за какъв "трик" говориш. Това което видяхме ни бяха тунели, на краищата на които ВИНАГИ има руда.

4. Confundo

Confundo Guest

Какви тунели..влизах в /mining имаше направени тунели и почвах да копая в различна посока..
    И ако не знаете като копаеш до bedrock и видиш gravel, някъде 5-10 блокчета напред, почти винаги има диаманти :) Пробвайте го :)

Искам някакво доказателство, изображение или нещо, което доказва, че съм xray :)
    Ако не, моля да ми махнете бана ;)

5. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

1. Имаш повече от 150 изкопани диаманта за изключително малък период от време
    2. 'Трика със gravel-а" въобще не си го "използвал"(ясно се вижда във първият тунел). Или копаеш НАПРАВО към Ore и минаваш леко през Gravel.
    3. Копаеш направо към Ore. Аз не знам как въобще ще копаеш такива "криви" тунели в такава тъмница.
    4. Намираш нов diamond vain през около 1/5 минути. (Good Job)

Айде вие преценете дали не е Xray.

6. Confundo

Confundo Guest

Ами не съм x-ray..
    Виж колко човека са копали там където и аз съм копал..
    И за тъмнината..сложи си brightness-a на 100%..
    Пък и самият minecraft, който съм си изтеглил има някаква добавка да променям светлината..
    И нея си я пускам от време на време като е много тъмно..
    Но това не е x-ray :)

7. Pachwerk

Pachwerk Guest

Имал добавка да променя светлината :Д Е това е пак нещо тъпо + явен си, тунелите са рандом и винаги водят до ore.По добре да си признаеш, с лъжи няма да стане.

Share This Page