И какво е доказателството, че съм x-ray ? Това, че знам няколко трика за по-лесно намиране на диаманти не значи, че съм X-Ray !
Не знам за какъв "трик" говориш. Това което видяхме ни бяха тунели, на краищата на които ВИНАГИ има руда.
Какви тунели..влизах в /mining имаше направени тунели и почвах да копая в различна посока.. И ако не знаете като копаеш до bedrock и видиш gravel, някъде 5-10 блокчета напред, почти винаги има диаманти Пробвайте го Искам някакво доказателство, изображение или нещо, което доказва, че съм xray Ако не, моля да ми махнете бана
1. Имаш повече от 150 изкопани диаманта за изключително малък период от време 2. 'Трика със gravel-а" въобще не си го "използвал"(ясно се вижда във първият тунел). Или копаеш НАПРАВО към Ore и минаваш леко през Gravel. 3. Копаеш направо към Ore. Аз не знам как въобще ще копаеш такива "криви" тунели в такава тъмница. 4. Намираш нов diamond vain през около 1/5 минути. (Good Job) Айде вие преценете дали не е Xray.
Ами не съм x-ray.. Виж колко човека са копали там където и аз съм копал.. И за тъмнината..сложи си brightness-a на 100%.. Пък и самият minecraft, който съм си изтеглил има някаква добавка да променям светлината.. И нея си я пускам от време на време като е много тъмно.. Но това не е x-ray
Имал добавка да променя светлината :Д Е това е пак нещо тъпо + явен си, тунелите са рандом и винаги водят до ore.По добре да си признаеш, с лъжи няма да стане.