Здрасти , днес играхме с ЗенКрафт в сървъра и тея са се наговорили , за да ме баннеш !!! Аз понеже с Тони съм съсед и той ползва моя Wi-Fi и сме с едно Ип !!! Утре ще говоря с майка му !!!И как мен банна а него небанна като сме от едно ип ??? Моля да се оправи !!!!
Да, имам даже свидетел! !!! Бях през цялото време с Ники - ZenCraft в един БеисБийлдър съряър където сме админи . Беше фулл и имаше много оплаквания и не съм се занимавал да играя Minecraft Снощи разказах на наще и те пбещаха да забранят достапът до нет ма Тони! !!
2013-02-21 15:56:11 [INFO] Toni issued server command: /w NatureKnight Az sam dani we umen 2013-02-21 15:58:30 [INFO] Toni issued server command: /w staso_we Az sam dani brat na ioni 2013-02-21 16:06:48 [INFO] Toni issued server command: /w ykr Sa wlizam ot dany_hhhh .... 2013-02-21 17:47:48 [INFO] Protomen issued server command: /tell Toni neznam karai mahai se ot nicka ve dany_hhhh 2013-02-21 17:48:04 [INFO] Toni issued server command: /w Protomen Az ne sam danuy_hhhh толкова си нагъл просто... и на всичкото отгоре и кандидатстваш за Chat Mod хах..
1-во Сестра ми е е Иони, а Илона. Не мога да и объркам ника и ако е вшизал не съм аз, а сигурно сестра ми. Тя е на 15 и се чудя с един сървър някакси ги вижда. А и мойте родотели говориха с Антон и вече не може да влиза чрез рътера от. 1 ип! ! И как мога да се унбан?
1. Влизаш със Toni. Сменяш му паролата. 2. Започваш да си цъкаш със неговия ник и казваш на всички, че не е Toni, а dany_hhhh. 3. Това не е първият случай свързан със теб. Сега ще кажеш, че и предишният път (не помня как му беше ника) играча е живял до теб?? 4. Ти няма да бъдеш unbann-ат от мен.
Съгласен съм.Аз също не искам да е унбан и СМС системите да се забранят на неговото ип, такъв измамник не трябва да е в сървъра !!!
Дани това наистина ти е последен бан, след този бан дори и арменския поп няма да ти помогне. Item-ите и парите са ти махнати.