1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Ban dany_hhhh

Discussion in 'Архив - v1' started by danibossa, Feb 21, 2013.

1. danibossa

danibossa Guest

Здрасти ,
    днес играхме с ЗенКрафт в сървъра и тея са се наговорили , за да ме баннеш !!!
    Аз понеже с Тони съм съсед и той ползва моя Wi-Fi и сме с едно Ип !!!
    Утре ще говоря с майка му !!!И как мен банна а него небанна като сме от едно ип ???
    Моля да се оправи !!!!

2. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Тоест казваш, че не си влизал със акаунта на Toni?

3. danibossa

danibossa Guest

Да, имам даже свидетел! !!! Бях през цялото време с Ники - ZenCraft в един БеисБийлдър съряър където сме админи . Беше фулл и имаше много оплаквания и не съм се занимавал да играя Minecraft
    Снощи разказах на наще и те пбещаха да забранят достапът до нет ма Тони! !!

4. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

2013-02-21 15:56:11 [INFO] Toni issued server command: /w NatureKnight Az sam dani we umen :D
    2013-02-21 15:58:30 [INFO] Toni issued server command: /w staso_we Az sam dani brat na ioni
    2013-02-21 16:06:48 [INFO] Toni issued server command: /w ykr Sa wlizam ot dany_hhhh ;)

....
    2013-02-21 17:47:48 [INFO] Protomen issued server command: /tell Toni neznam karai mahai se ot nicka ve dany_hhhh
    2013-02-21 17:48:04 [INFO] Toni issued server command: /w Protomen Az ne sam danuy_hhhh :D

толкова си нагъл просто... и на всичкото отгоре и кандидатстваш за Chat Mod хах..

• Like Like x 1
  5. danibossa

danibossa Guest

1-во Сестра ми е е Иони, а Илона. Не мога да и объркам ника и ако е вшизал не съм аз, а сигурно сестра ми. Тя е на 15 и се чудя с един сървър някакси ги вижда. А и мойте родотели говориха с Антон и вече не може да влиза чрез рътера от. 1 ип! ! И как мога да се унбан?

6. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

1. Влизаш със Toni. Сменяш му паролата.
    2. Започваш да си цъкаш със неговия ник и казваш на всички, че не е Toni, а dany_hhhh.
    3. Това не е първият случай свързан със теб. Сега ще кажеш, че и предишният път (не помня как му беше ника) играча е живял до теб??
    4. Ти няма да бъдеш unbann-ат от мен.

• Like Like x 1
  7. Krasen Monev

Krasen Monev Guest

8. sgtbunny55

sgtbunny55 Guest

Съгласен съм.Аз също не искам да е унбан и СМС системите да се забранят на неговото ип, такъв измамник не трябва да е в сървъра :)!!!

• Like Like x 1
  9. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Дани това наистина ти е последен бан, след този бан дори и арменския поп няма да ти помогне.
    Item-ите и парите са ти махнати.

• Like Like x 1
  10. Dizzy

Dizzy Guest

Mmmmmm... soo sweet ... da ti se pluzga banna po med i maslo sladur <3

• Like Like x 1
  11. :D:D:D vsichko vurvi po med i margarin :D

Share This Page