Така.. Нека Ви напомня, че станах Diamond Donor без пари. Dizzy си помисли, че съм правил евент с пари .Той попита в чата "hora kajete Pigeon pravil li e event s pari?" . Един играч написа "NE!" И тогава аз написах "&4&l&n mulchete si mulchanieto e zlato " Ииии след това дим да ме няма.Reason "neprilichno durjanie i nepravilno izpolzvane na chat cvetovete" :Д И кое му е неправилното щом са сложили цветовете значи са разрешени?!
OFFTOPIC Като написа "&4&l&n mulchete si mulchanieto e zlato : D" излезе ли "mulchete si mulchanieto e zlato : D"? Ако не е излязло може това да е неправилното използване..
bannal te e zashtoto si pisal s cherveno... cherveniq cvqt e zabranen... i mnogo hora pishat s nego qvno zatva se e iznervil
Добре де, но поне да ме беше предупредил. Защо за 1 съобщение да ме банва за 2 дена? И какво ми е неприличното държание? Всичко го казах на шега.
А има и нещо друго. Аз цял ден съм с Pigeon и не е правил никакъв Event с реални пари... Само си строяхме къщи и това беше...
Dizzy е шматка. Абсолютно тъп бан... Това е човек който незнае какво прави .. просто се мисли за забавен като банва хора наред
хайде да не се изказвате така срещу мене , а ? Чат Мод съм аз и съм преценил ,че Пигеон трябва да е бан и престанете да качвате репорти срещу мене защото съм ви банн или джайл ... тъпо е защото ако почна да показвам чрез клипове или снимки как се държите в чата или кадето и да било просто ваще ще обеднеят за да ви плащат ънбановете ви !!! и Пигеон само да кажа като си толкова стриктен ... следващия път пак кажи някоя простотия или ми напиши на мейла някоя глупост срещу мене , спами или т.н и няма изобщо да си затварям очите ,че си Евент Органайзер ще гледаш инн крафт само през YouTube . !!! Ако не ви харесва че ви баннвам защото твърде много сте се отпуснали през последните дни и си показвате олигуфренията може да се оплачете на Алекс лично да ме махне от моя пост ! Благодаря предварително за разбирането и не си хабете труда да пишете в този репорт ... Аз сега ще наглеждам всички ви за нередности в чата на инн крафт заради Пигеон !!! До сега си мълчах и ви траех ама се осрахте
Шматка си ти защото един път говорих с един приятел по скайп и той ми каза че Пигеон прави евент за 5000$ О.о нещо да кажеш ?
Попринцип Диззи е прав , но има още 10 човека които спамят и Диззи или неги вижда , или неим обраща внимание ... За едно изречение да баннат Пигеон -,- .. Според мен , банат на Пигеон е несправедлив
nikiwe нещо твоя приятел има голямо въображение!Единствените евенти, които са по моя идея са пиг рейсинг и дроп парти (дроп парти с ClockTime раздаваме итеми от статуите на спауна) дайте ми снимка когато съм правил евент с пари аре ся .. Много мразя хора, които лъжат. Ти си 1 от тях!
Аз , съм нов , но Dizzy е прав , защото Никои Друг Освен МегаАлекс и Pachwerk , няма право да пише в червено Edit: Но Банат трябваше да е за 1200