1. dizzy 2. Като човек му казах че един ми гриеф къщата и да го банне, той банна мене и ся 100% къщата я няма, и заради кво ?? Заради 1 несериозен човек.. 3. Имам клип .. 4. Ми тоя дойде и почна да чупи прозорците, видях че е взел всичко от нивата ми и почна да чупи къщата..
ei vednaga se mqta6 v foruma be ... pi4 ti si mnogo nahalen 100 puti puna tickets 100 puti mi pisha i ti kazah kogato imam svobodno vreme togava... haide da ne stane kato s dany_hhhh da te namrazq i tebe poneje mi e do6lo do gu6a ot takiva kato vas ... spamqt sus po 100 ticketa i otdelno v 4ata i to v gre6en kanal !?!? tva s super tupo pri polojenie 4e sme kazali : puska6 ticket i 4aka6 . Vie taka zatrudnqvate rabotata s protekciite kato vidq ot 1 i su6ti 4ovek 20 ticketa mi idva do gu6a !! 4esno
Имам 1 ticket ? И те помолих 1 път да дойдеш да видиш че griefa ама ти явно се позабави и всичко замина
pi4 ... az nesum Ekzodiq da tur4a na lqvo na dqsno be ... ako si pusnal tiketa da sum go vidql ... kato me pomoli ti kazah kogato moga ... toest ne dnes !!! ama ti kato si kuc s ednoto uho az kvo sum ti vinoven !? ako iska6 me popitai o6te 20 puti da ti kaja NE i tova e !!! Kogato sum zaet molqte nemi pishi po 100 puti na whisper i da i se durvi6 i nervi6 ... 4e mn lesno moje da te otreja kato se nau4ite da puskate po 1 ticket i da 4atkate rabotata 6te vurvi po burzo ......................... e go dnes toq jelezniq me iznervi pak ... to ne pak a otnovo , puska tiket sus text '' TEXT'''i me nervi 6toto kato napisha list online i mi izliza samo toi sus negovite tapanarski ticketi kvo da gledam samo 1 i su6t v 4aka6tite za protection ... e takiva bannvam za po 120 min da se nau4at ... ni6t o4e nemi vliza v moita rabota , vse si mislq 4e i na alex 6te6e da mu pisne !!! mersi za razbiraneto i ne sadvaite molqvi 4akaite si reda i ne puskaite po pove4e ot 1 ticket vijdame vsi4ko
emi sega ... alex kato vleze v servera 6te vidi koi e grifal ... i 6te gi bann !!! pomogni mu da go napravi kato pusne6 samo 1 ticket na mqstoto kadeto e grifano napishi grifiha mi i to4ka ... 4aka6 alex kato vleze 6te vidi koi 6te gi bann i togava ve4e 6te doida da ti opravq protecta ... ako trqbva i materiali 6te ti dam 4e mi pisna!!!
Локвам тази тема - оправих grief-а, не виждам нищо лощо, което е направил Dizzy. Няма смисъл да качваш клип.