1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Donor! Помощ моля :)

Discussion in 'Архив - v1' started by PvPOwnage69, Feb 26, 2013.

1. PvPOwnage69

PvPOwnage69 Guest

Здравеите. Аз живея в Кореа от 4 години. Имам си причините. И исках да стана Diamond Donor и испратих смс на 1094 и написах inndia и чаках. Но дори след 10-20 минути нямаше код. Моят приятел му дойде код за около 5-10 секунди. Не знам дали е заштото сам в Кореа но моля ми помогнете :) Харесва ми сервера и искам Донор :)

2. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Здравей!
    Това е доста рядък случай. За момента СМС работи със СМС-и изпратени само от България. Не мога да кажа как точно стоят нещата за СМС-и от чужбина или таксуването, което си получил. Също така немога да ти Cancel-на плащането.

А относно други методи за плащате от чужбина - мислил съм за Paypal, но както разбираш това не ми е такъв приоритет, тъй като 90% от играчите не могат да правят плащания чрез Paypal или други методи използващи Кредитни/Дебитни карти.
    Ако ти се занимава единственото нещо, което мога да направя е да приема плащане в Paypal на адрес alex(at)inn-craft.info със сумата в евро. Ако искаш и имаш възможност можем да направим нещо(моля пиши ми PM ако искаш тъй като няма да стане автоматично).

Поздрави,
    Алекс

3. PvPOwnage69

PvPOwnage69 Guest

Ами аз сам на 13 и нямам начин да платя освен със СМС или наште да платят което се знае че няма да стане. Но аз имам телефон и опитвах няколко пъти. Не ми все ништо от таксата което е хубаво. Аз мога и знам как да платя със PayPal о хич няма да е лесно като наште са тук. Пробвал съм преди така и бях наказан. Мога да помоля приятелите ми да платят вместо мен и аз като отивам в България за лятната ваканция да им върна парите което какво мисля да направя. Както и да е, благодаря за вниманието :)

4. PvPOwnage69

PvPOwnage69 Guest

Вече съм Diamond Donor така че се оправих с помощ на приятели :)

Share This Page