Сървърът е Off за неопределен период от време. Причини + Update - очаквайте в тази тема. EDIT 23:20 - 23.10.12 Сърърът е On За съжаление не можехме да направим нищо по въпроса, та: Съжаляваме за причиненото неудобство и ви желаем приятна игра.
Стига сте напирали.Сървъра ще се пусне в най-скоро време, но някой неща може да са загубени, като парите/локове на честове,фурни и може някой други неща.И за да няма ревлйовци в сървъра ще помоля всеки, който знае, че не му се почва без пари и не му се локват честове/фурни наново просто да не влиза и да не реве в сървъра.Попринцип не мислим да сменяме хостинга и се надяваме за напред да няма такива проблеми, но дори и да има ще пазим данните от преди.За момента това са проблемите, ако има нещо ново ще пишем в темата.Също така можете да ни намерите и в TeamSpeak сървъра.Моля проявете разбиране. Pachwerk.
СЪРВЪРЪТ Е ON ОТНОВО. За съжаление не можехме да направим нищо по въпроса, та: Като влезете моля заключете врати/печки/chest-ове отново! Отворете тикет/пратете мейл на админ/пратете ЛС във форума(по-добре на мен) със СУМАТА ПАРИ, КОИТО СТЕ ИМАЛИ. Ако ни излъжете - няма до получите нищо. Всеки бан за Steal/Grief ще бъде двойно по-дълъг. Активните донори ще получат 2 дена free. Съжаляваме за причиненото неудобство и ви желаем приятна игра.
За съжаление сървърът е спрян.ОТНОВО.Не се знае, какво става.Ако има нещо ново ще пишем тук.Тоест стига с тъпите ЛС-та.
В момента има някой странни проблеми със сървъра, надявам се скоро да ги оправя (ако вече не съм). Извинявам се за причиненото неудобство.
Здравейте! Днес проблема отново се появи. Pеших да ви дам малко повече инфо - става въпрос за memory leak от някой плъгин, който съм ъпдейтнал заедно с ъпгрейда на 1.5.2. Възможно е някой функции да бъдат временно спирани(например TeamDM / Spleef / etc). Проследяването на Memory Leak-овете отнема време и нерви, така че отново се извинявам за причиненото неудобство. Всеки активен донор ще получи 7 дни безплатно като компенсация за това. Поздрави, Алекс