Здравейте , снощи и в петък са скъсах да моля [PI]explosive да ми направи протектион и имам 100 тикета , но той каза , че няма да ми направи !!! Ето след като не ми напарви какво стана !!! --- http://www.prikachi.com/images/581/59435 Моля оправете се !! Нищо не е ОСТАНАЛО ОТ БУНКЕРА МИ !!!!
sushtiq problem pomolix go i toi ne obrushta vnimanie ... vednaga mi griifaxa kushtata ... tupa rabota
Вчера той ми каза, че имало някакъв проблем и не можел да прави протекции, сигурно това е била причината.
Ейсега ще ви кажа на всички какво става ... 1281740 човека ме молят за протекции ( половината не са пратили тикет ) другата половина като им кажа - днес немога да инсталирам протекции те не отговарят ( не са видели какво съм написал ) и след 10 минути пак - Ела ми направи протект .. Е като сте такива слепоци, ще си търпите.. Аман от нагли хлапета, чесно! Ще го пусна като отделен пост това, че се сетих - Да не само аз да съм PI бе .. Dizzy i Staso_we не ги молите въобще, егати лапендурниците дето сте се събрали там...