1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Hect0r

Discussion in 'Архив - v1' started by MegaAlex, Jul 15, 2012.

1. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Griefing

2. HECT0R

HECT0R Guest

Здравей Админе,

Искам да се извиня на BIG и на другото момче му забравих ника.Започнах да им чупя къщата. Мойте извинения към Играчите и Админе. Моля бана ми да бъде премахнат. Благодаря

3. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Банът е намален. Приятна игра :)

4. HECT0R

HECT0R Guest

Пише ми че имам бан може ли да ми го махнеш защото не мога да вляза в сървъра.

5. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Xray. Без право на обжалване

6. HECT0R

HECT0R Guest

Искам да ми влезеш в компа ако намериш Xray ме банваи нямам никви xray играя от 3 дена minecraft знам че това е да ти е светъл мапа влез ми в пц да провериш: )

7. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

дори и Dirt къщата не помага.... Лошото е, че имате някакви схеми с mitrev, който се опита по същия начин след като беше баннат за xray. Както казваш, че играеш MC от 3 дни, а имаш 100+ изкопани диамани, плюс това си копал направо до диаманти. Good Luck huh?

8. mitrev

mitrev Guest

Абе админче аре да ми върнеш МОИТЕ ДМ ? какво ще кажеш ?

9. HECT0R

HECT0R Guest

Ще ми махнеш ли бана вземи ми всичките диаманти не ми трябват играя си за кеф просто си ги сабирах да си правя лопатка щот ме убиха :) виж че 1 не съм си запазил всичко ми е лопатка / кирка / меч.Моля бана ми да бъде махнат и ако искаш ме банвай като видиш диаманти няма да ги взимам вече имам си кирка и лопатка :)

Share This Page