Здрасти , Алекс! Пускам тази тема /проблем/ заради Кмп_Опс !..Имам доказателство 4е е НОДус!Писахме си по Skype и тои си призна ! ето и какво цме си писали дано да баде баннат справедливо ! ----> zvanimi [15:15:30] KailerMen: kogato [15:15:36] KailerMen: moje6 da govri6 6te ti kaja [15:15:37] Armagedoncho: ok [15:15:42] Armagedoncho: ama nodus e nali ? [15:15:48] KailerMen: da [15:15:54] KailerMen: ama diizyy ve4e me banna [15:15:57] KailerMen: i toi znae [15:16:00] KailerMen: zatova [15:16:01] Armagedoncho: ti koi si [15:16:02] Armagedoncho: kmp ? [15:16:05] KailerMen: da [15:16:06] Armagedoncho: k
И наи-нагло изтри хронологията ето и снимка -----> http://prikachi.com/images/236/6181236W.j Благодаря ви за отделеното време приятели !
Xsp, долу до "Report" има един бутон "Edit", той е за да си редактираш поста. Може да го използваш, вместо да пишеш по 2000 поста на нов ред...
Пи4 кеф ма е да пускам на нов ред думи4ки ... ако оби4а6 си затвори надуханата уста ... недеи се праи на много важен
Xsp, вместо да си отваряш неграмотната уста, в случая ръка с която пишеш тия простотии, чуй какво ти се казва и не спами 30 поста един след друг! Хич не ни дреме на нас какво ти е кеф, има си правила, ще ги спазваш!
Искам само да кажа , че това не е скайпа на Kmp_Oper Skype-а му е нещо от рода на Skorpityyyandreewe2001 . Не е май точно този , но е подобен и се пише CaMo SkOrPiTyYy Be Това е скайпа на Kmp_WeSt Kailemen
Сериозно ли брат?? На снимката се вижда че ,,Kmp_Oper'' казва че скайпа му е milen1051 и тук се вижда че е той .. KailerMen Айде спри да лъжеш
blagodarq ti ot imeto na dr3amer za poleznata informaciq za imeto mu dobur lujec si no ne kato Liponed ;(
ZexyZek Мисля, че Кмп Опер ,Протоман, Липонед, Кайлар_hhhh и секви други са един човек и това е Протoман , Който секи го знае ,че е нодус , Buger , измамник etc.......
+ това Dizzy не те е банвал а Алекс те банна заради Нодус, ама ти си продалжаваш.+ Това много добре ви знаем "теама" даже Dani_vn1 ми каза за всички, че сте нодуси PvP_Toni Dany_hhhh Dani_vn1 Kmp_Oper(Liponed,Kailer_hhhh,Protoman) Не сам 100% сигурен ,че Kmp_Oper e Liponed Скоро време ще дам на Алекс доказателства за това и дано един ден да ги банеш сичките пред очите ми
айде са пък дизака е виновен ... ше ви се невиди как ме обвинявате ... дизака е кротък ! и да кажа ,че съм използвал само 1 път нодус пред АЛЕКС даже и му казах ,че го пускам защото се бях ядосал от тия хакерчета ... тои ми каза не спри го ( тогава бяхме в ТС и си лафихме ) и аз го спрях и го изтрих пред него !!! ОТ тогава насам нодус не съм имал , това го казвам за тези които имат наглоста да кажат че съм нодус ... ХОРА , МАЛЧУГАНИ , ЖЕНИ,ДЕЦА пред вас го кавам това е СКИЛ !!!
Аз не съм нодус вече Преди 1 месец бях , но вече не ми се играе с хак скучно е . Моля всички да ме извинят - за гадно поведение , обиди , измами , хакове и други . ВЕЧЕ СЪМ НОВВВВВВВВВВВВВВ чОВЕК . Sry на сички :Д Дано да почнем на ново и да сме приятели