Здравейте приятели! Не знам от къде да започна вече се чудя и аз ! Нека започна от тук : Писна ми докато играя някакво лапе на 12 години да ми разправя, че съм г*й, че съм грозен, да псува майка ми и да прави всичко против правилата! До гуша ми дойде! При първата жалба го баннахте за 2-3 дена ! Но вече не го издържам! При всяко мое влизане се прави на ( Дръж ми шапката ) ! Мисли си, че щом се познава с някой по така ( Добър ) в сървъра е безсмъртен и може да си прави каквото си иска с мене ! Първият път когато подадох жалба и го баннаха той ми викаше следното : - Брат не искам да се караме моля ти се дай да сме си приятели това е игра ! И аз се съгласих разбира се , но защо ли още се чудя и аз ! Всичко отново и отново и старата песен на нов глас ! ПИСНА МИ ! Честно писна ми всеки ден да бъда критикуван по някакъв си детски и неверен начин ! Нека поясня какво ми вика : - Ей ти си баси грозният УЕЕЕ ( На всичкото отгоре той е 3 пъти по пъпчасал но няма да споря ) - Ей ти си баси гея УЕЕЕ ( На всичкото отгоре поне си имам приятелка а той НЕ ) - Ей на майка ти П*тката УЕЕЕ ( ........ ( Facepalm ) ) - Ти играеш само, защото си нямаш приятели, защото си тапак УЕЕЕ ( Имам много повече приятели от него, и ако бях тапак нямаше да имам 3 грамоти и 1 медал по Компютърно инжинерство ) Но това няма значение ! И така и така и така и така нататък...... Мисля, че вече му дойде времето за по продължителен бан ! Писна ми сериозно ! Не само мен, много хора обижда и псува ( Жалби те не подават, защото не им се занимава ) ! За това нека си получи заслуженото ! Благодаря ( П.С. Снимките са малко, но си изтрих цялата папка .Minecraft , за да си оправя едни бъгове ( а в папката бяха всички останали снимки, където ме е обиждал и нареждал ( дори не само мен )))
Ако започна да репортвам теб сигурно ще имаш повече теми от него. P.S. Pach и аз бих го направил +скоро очаквай своя тема във форума
hora vie ne razbirate li 4e samo se provokirate i govorite bez da mislite ... i az sum go pravil no sum se zamislql dali tova e pravilno da se psuvame v chata i da se karate za gluposti az nevidqh ni6to smisleno ot va6ta karanica samo psuvni i koi kakav e i edni pojelaniq .... kadeto ako mi go prilojat na mene sigurno 6te poiskam da mu stro6a vrata kato na pile ... ama tova e otdelen vupros !!! IZVINETE SE edin na drug i se uspokoite tova e samo 1 igra pi4ove