Такаммм... Поради големеят интерес решихме да минем на по-добър хостинг. През тези няколко дни през които приготвяме сървърът за Update очаквайте лаг/растарти. След като Update-нем: ще минем на 1.3 слотовете ще се увеличат (до към 75. все още не се знае колко) лагът ще падне иии може би ще рестартираме света. Ще се добавят нови светове, функции + много еветни(надявам се да има интерес). Имаме планове на машината на която се хоства сървърът в момента да направим tekkit сървър(ако има интерес, разбира се). Ip-то на сървъра ще се смени!!! След като Update-нем най-сигурният начин да влезете в сървъра е през play.inn-craft.info Възможни са спирания/рестартирания на сървъра. И известен Downtime. Възможно е SMS системата да не работи(няма да загубите СМС-и). На Donor-ите ще им бъде дадено допълнително Donor Time ако има Donwtime на сървъра. TODO list(след update): Рестартиране на света Добавяне на специални светове(PVP, event world, creative world?!) Добавяне на нови Main сгади, Lot-ове(да, най-вероятно ще има мноого лотове около spawn за донори) Очаквайте новини тук, във форумът! Може да коментирате Update-а тук Поздрави, Alex
За tekkit съм против! Също и за creative world... според мен, всички потребители ( тоест 98% лапетии ) ще бягат в Creative и няма да има никой в Основният свят ( ако въобще Survival ще е основен ). За допълнително време на донори след ДаунТайм съм съгласен, но след като минете на друг хост, правата ни остават ли си? Или отново трябва да пускаме честитки? Това също ме притеснява "Lot-ове(да, най-вероятно ще има мноого лотове около spawn за донори)" - Само за донори ли ще е ? или по-хубавите и по-големи парцели ще са за донори? Поздрави и Приятна работа!, Kal
Не сме мислили дали ще има лотове само за донори, но като цяло лотовете ще са за всеки, който може да си ги позволи.Ще бъдат по скъпи от преди.Поне 15к. Creative World няма да има, защото децата ходят там да чупят или да пълнят мапа с лава..И да Survival ще е основен свят, но ще имаме и PvP world със арена. А за въпроса ти с донорите не успях да го разбера.
Ъм.... Ок. Как може да сте против tekkit сървър, като той ще си се хоства на друго място и въобще двата сървъра няма да имаш връзка(освен името >.<)? 2>1 А относно донор правата - да, остават същите + (може да добавим някой други).
Аз честно казано искам теккит сървър, само заради това се навих да си купувам минекрафт (която още не съм )