извинявам се на всички админи и модератори признавам си че използвах x-ray но вече си упдейтнах майнкрафта и го нямам и обещавам да не използвам вече в никой сървър. Моля ви отбаннете ме тоя сървър е много як и няма в кой друг да играя моля ви ;xx
нее никога не съм слагал лава на никого наистина но за x-ray си признавам и съжелявам, но за лава никога не съм слагал аз дори лава нямам ! честно моля ви отбаннете ме ;xx и се пиша мариоо наистина съжелявам за това което е станало,но лава не съм слагал честно ! аз 2 ходих на пвп и играя от 3 дни ;xx искам да игреая много във този сървър защото сте мн яки админи защото сте сериозни плс много ми се играе ;xx
и как ще съм аз като някой беше рекламирал че слага ама не пише моето име и аз те викнах да ми защитих къщата и ти дойде във къщата ми и ми разроши честовете и ми махна хомето и ме банна по ип :xx моля те махни ми го много те моля ;xx
дааа аз кога ще мога да играя чак след 3 месеца и немога даже да жлизам с друг ник офф моля ви де за xray не се баннва по ип и за 3 месеца разбирам 1 седмица ама ;xx моля ви
Хахаха играеш с Xray после се мъчиш да влизаш с други никове и искаш накрая да ти махнем бана, като наспамиш форума.Е да ама не :Д
marioobg пфф warsong ti lud li si we toy e golqm pedal toy nemoe hostva server toy nqkaf mangal kazva se hasan basi imeto nqkaf pedal momche da se faka o gazaСамо ще ти кажа, че си объркал човека.Перм.