1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

mita4eto,Bokluk,mama , пруват наред !

Discussion in 'Архив - v1' started by Xsp, May 13, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Xsp

Xsp Guest

2. Xsp

Xsp Guest

3. mita4eto

mita4eto Guest

според мен moeto psuvane si има причина почти CEKI от inn-craft си е патил от неговите лъжи и е губил много пари
    също така 7 човека след мен ме подкрепиха :)

4. mama

mama Guest

Xsp nie si go vrashame za6oto samo mamish davame ti pari ti ne vrashash ni6o.

5. mita4eto

mita4eto Guest

подкрепям мама xsp е лъжец от класа според мен не ние а той трябва да е ban

6. Martin2505

Martin2505 Guest

Защо пък не качи снимки как псуваш ти? Ти си най-големия лъжец в сървъра и от каде знаеш дали съм по-малък от тебе? Я се научи да пишеш грамотно, тогава ме наричай лапе и тъп! След "," се оставя space и т.н. :) Ти си най-наглия и лъжлив ******** и доста саднато лапе ;) Биха те на /pa join арената и веднага измисли, че е хак.

7. Xsp

Xsp Guest

Кат си много отворен постни една сминка как те лажа бе наприкаски секи може.. Мегата ме бан за 10000 мин и си взех поука .!

8. danibossa

danibossa Guest

Аз и снимки и клипове съм качвал за теб XsP ти си едно нищожество :Д

9. danibossa

danibossa Guest

Подкрепям Митячето , Мама и Боклук . Напълно са в правото си . Ти си виновния . Няма какво да се оплакваш . Ако си псувал и затова пребият майка ти , в форума на МВР ли ще ги качиш а ?! :D

10. danibossa

danibossa Guest

Мартине , аз съм по голям лъжец от него , но не лъжа нон-стоп . И аз ще преметна някой който ми е причинил нещо лошо , напсувал ме е или нещо др Мартин е прав , аз не СЪМ НАЙ ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ

11. dr3amer

dr3amer Guest

Митака яко дразни :mad:

12. dr3amer

dr3amer Guest

Аре ся само не се мазни и поне слагай знаците правилно :)

13. mita4eto

mita4eto Guest

dr3armer дразня те щото не искам да сме team на pvp брат това ли е проблема теб не те ли мамил xsp ако не е това е късмет :D

14. dr3amer

dr3amer Guest

Не по други причини, PvP то ми е все едно и да си загубя itemite, до xsp да излъга ме с Нагръдник prot 4 но се реваншира :)

15. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

uh

• Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page