Здравейте . Днес в чата видях мита4ето , че пише /год когато е на ПвП и се Презарежда с живот . Моля да се накаже . Снимка : http://www.prikachi.com/images/572/6128572o.png
pich mnogo si jaluk VSICHKI znaqt che kato napishesh /god na PvP ne raboti umnikoo i mersi che se izdade che shpionirash v chata ni sega shte znam koi da reportvam za vsqko provinenie !?! i da znaesh shte smenq chata spoko i neznam koe mu e za nakazanie !?! samo s edna duma shte te opisha !?! : "umnik"
MegaAlexch0 ako moje me unbann nqma da polzvam ve4e funkciqta ''god,,!!! Sorry che sam q izpolzval 1 ili 2 puti no ima hora s nodusi koito dori neim dreme mislq che moqta greska moje da se popravi ako moje me unbanni !
dobre de ... bannati sa za tova 4e e bug predi nqma6e takova ne6to ... pone za mitaka znam 4e nego e napravil naro4no ... otnosno danibossa .. alex kak misli6 4e e vleznal v chanela na MPVP a ? pffff az sum razo4arovan za mita4eto smisal znaee6 toq danybossa kakav e hacker i kak krade registracii !!! iskam objalenie za mita4eto
govorite za bann na pvp deto e prosto edin bug... sega mislq da kaja na alex za liponed imam dokazatelstva ... omruzna mi naistina cql den sedi s nodusa subira si kato purviq pi4 itemite i si produljava da si se bie ... pulen minus kvo da igraq s takiva kato nego seta mi prot 4 do praq prez 10 min 4ovek ... za6to li ? ... emi za6toto moje bi tiq deca sa naslagali v kompiutara si 1000 hackove za biene speed i kvi li ne o6te raboti pusnali sa gi na pvp i se kefqt 4e sus DM neenchant set ... me zimat na 3 udara ... pffff tva e pulna tupotiq ili moi da znaete da se kefite 4e ste bili s hack i sega mislq Liponed da go izdam poneje mi pisna !
Mita4еto unban и подкрепям Dizzy, но Dani_hhhh каква ти е работата в чанела MPVP??Нали знаеш, че Dizzy е прав за всичко за теб.Целия клан може да потвърди че си пален бот на пвп със Нодус.... Даже си мисля, че ти открадна паролата на zidaneuae.Аз сам Ownera на MPVP.Разправяй се с мен и чакам отговора на skype: david_beckham99.Също и PVP_Toni какво прави там??