1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

mitrev

Discussion in 'Архив - v1' started by MegaAlex, Jul 7, 2012.

1. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Bans:
    1. Xray

2. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Така... Xray-а общо взето е нечестен начин за намиране на ore-ове. Ти си използвал Xray когато си копал. Приятелят ти(не знам да ли ти е приятел, все тая) TeaseIT потвърди, че си използвал Xray. Ако искаш и трябва(???) мога да покажа тунелите ти. Банът ти може да се намали на 2/3 седмици ако се извиниш, или можеш веднага да си премахнеш бана чрез СМС системата.

Поздрави,
    MegaAlexh0

*тук MegaAlex въздиша и се приготвя за вълна от извинения/лъжи след голямото разчистване тази вечер(баннване на доста играчи, играещи с Xray)*

3. mitrev

mitrev Guest

Админе съжелявам за храй-я който съм използвал, но както казах нито знам за какво ставаше дума нито съм знаел, че е забранено.Играя minecraft от близо 3-4 седмици и не съм знаел такова нещо.С голямо нахалство от моя страна бих помолил да ми се махне бана тъй като немога да прецакам приятелите ми.Диамантите които ти взе не ми послугжиха за нищо можеш да се убедиш в това.Искам ако може да се реванширам като ме направиш помощник или както ти решиш, но да бъда полезен и ако може още днес да помогна ! Отново се извинявам за това голямо недоразумение.
    Поздрави: mitrev

4. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Последно признаваш ли, че си използвал "Xray"?

5. mitrev

mitrev Guest

ДА.

6. XpucTo

XpucTo Guest

вие сте болни по горе в темата митрев е написал съжалявам за xray който съм използвал тва значи че си признава :)

7. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Дори и дете на 7 години ще се запита дали е забравено. (а може би ще провери преди да го използва(да да)). Колкото до това, че не си знаел, че използването на Xray е забранено - все пак при първото си влизане в сървъра трябва да се запознаеш с правилата (та и в 80% в БГ сървърите Xray-а е забранен) :)
    Доколкото това, че не си знаел, че си използвал Xray - WTF? Нещо тук не ми се вързва.

8. mitrev

mitrev Guest

Добре де не съм знаел вече знам и така няма да го използвам моляте махни ми бана ще направя каквото искаш :)

9. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Griefing. Банът не може да се обжалва. Може да се премахне само чрез СМС ситемата.

Share This Page