Защо не се добави плъгин ( незнам дали е точно такова ), пречещ ти да лефтнеш докато си в ПВП арената, не че неможеш да го направиш, просто като го направиш отвън - Automatic Kill .. Видях го в PvpBulgariaPvp и ми допадна доста, защото е гадно да ти лефтне некой дето почти си заклал..
Ideqta e dobra ! da vidim Alex kakvo shte kaje i dano da go sloji shte e po - zabavno da se biem do smurt ne samo da leftqt nqkoi xora... te sa zanqt koi sa !
Мхм, би трябвало, когато някой лефтне, да се спаунне "npc", което след като бъде убито пуска item-ите на играча. Това с instant-kill-a при излизане е тъпо според мен - спрял ти нета, крашнал ти клиента, ритнал си копчето за рестарт на компа, кучето ти изгриза кабела за нета? - бам Prot 4 и мега якия меч ги няма. Това ще доведе до много смъртни случаи - я си убил кучето, я ваще са те убили. Ужас. Това е много опасно нещо! :/
v slucheq kakto reshi Alex ... i mene me draznqt PvP_Toni dany_hhhh Liponed Mruc bobo.. i LPVPElit kudeto kakto ti kaza udrqt i leftqt
Ideqta na hristo e dobra no mojeshe da slojish link ili pone video. Za da mojem da dobiem nqkakva po podrobna informaciq za plugina.
Е влезте да речем в PvpBulgariaPvp и се загледайте в чата, пише - Еди си кой играч, беше убит, тъй като лефтна по време на битка .. Ай стига с тоя спам ми кажете ще се прави ли нещо или не ..