1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Plugin?

Discussion in 'Архив - v1' started by Hristo, Apr 24, 2013.

1. Hristo

Hristo Guest

Защо не се добави плъгин ( незнам дали е точно такова ), пречещ ти да лефтнеш докато си в ПВП арената, не че неможеш да го направиш, просто като го направиш отвън - Automatic Kill .. Видях го в PvpBulgariaPvp и ми допадна доста, защото е гадно да ти лефтне некой дето почти си заклал..

• Like Like x 1
  2. Ideqta e dobra ! :) da vidim Alex kakvo shte kaje i dano da go sloji :) shte e po - zabavno da se biem do smurt ne samo da leftqt nqkoi xora... te sa zanqt koi sa ! :)

3. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Мхм, би трябвало, когато някой лефтне, да се спаунне "npc", което след като бъде убито пуска item-ите на играча.
    Това с instant-kill-a при излизане е тъпо според мен - спрял ти нета, крашнал ти клиента, ритнал си копчето за рестарт на компа, кучето ти изгриза кабела за нета? - бам Prot 4 и мега якия меч ги няма. Това ще доведе до много смъртни случаи - я си убил кучето, я ваще са те убили. Ужас. Това е много опасно нещо! :/

• Like Like x 1
  4. Hristo

Hristo Guest

Все пак е тъпо ... Има 2-3 келеша дето удрят и лефтят..

5. v slucheq kakto reshi Alex ... i mene me draznqt PvP_Toni dany_hhhh Liponed Mruc bobo.. i LPVPElit kudeto kakto ti kaza udrqt i leftqt :oops:

6. Victor

Victor Guest

Ideqta na hristo e dobra no mojeshe da slojish link ili pone video. Za da mojem da dobiem nqkakva po podrobna informaciq za plugina.

7. Perry

Perry Guest

Offtopic:
    Често :D!

8. Pachwerk

Pachwerk Guest

Alex tva go vze ot moqta istoriq :/

9. Perry

Perry Guest

Еее, айде сега, имаш още 15 години история :D..........

10. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

това е по действителен случай, да :д

11. Hristo

Hristo Guest

Е влезте да речем в PvpBulgariaPvp и се загледайте в чата, пише - Еди си кой играч, беше убит, тъй като лефтна по време на битка .. Ай стига с тоя спам ми кажете ще се прави ли нещо или не ..

12. Dizzy

Dizzy Guest

този Алекс ... голям хуморист :D :D

Share This Page