1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

PREMIUM SERVER or PRIVETE SERVER

Discussion in 'Архив - v1' started by Hristo, May 23, 2013.

1. Hristo

Hristo Guest

Предлагам да се направи, или премиум сървър - за хора само с купена игра, или такъв в който само определени хора могат да играят, Алекс преди ми каза, че могат да се пуснат още сървъра, е сега му е времето.. Сериозно се замислям да спирам да играя в inn-craft - причината са просто хлапенцата които ме нервират на макс, няма да се разберем с тях просто няма начин... Да ги оставим и тях, хора станали на възраст на която вече трябва да им е дошло акъла - същити идиоти (без извинение) .. Искам си един сървър само с точни хора които да играят вътре и всичко да е на 6, без идиоти, без да се налагат протекции и такива, искам да си строя каквото искам, където искам и да си играя за кефа..

2. Pachwerk

Pachwerk Guest

В България хората с купена игра са много малко. А в сървъра сигурно сме 3ма.Ако ще е премиум трябва да не е български.

3. Pach ,no sushto taka moje da se napravi whitelist v koito da se vpishat imenata na turpelivite igrachi ne na spamerite po temite "servera" "server o_O" i vsqkakvi drugi spam temi .... :)
    I ideqta na explosive e dobra dori da sme malko pone she si igraem super ;)
    P.S moje i da go slojite da ne e bulgarski nqma da ima mnogo problemi :D

4. danibossa

danibossa Guest

Четирима сме ,. И аз съм с Премиум ;)

5. Hristo

Hristo Guest

Няма значение, и не всеки който напише - С купена съм, да си мисли, че ще играе .. Ако ще е премиум, да е световен мащаб сървъра + ПВП навсякъде.. Ако е привейт само за определени хора, почти да не е свързан с inn-craft..

Share This Page