HI!!! Наскоро писах тема за ,,почистването" на сървъра. Е имам идея. Предлагам (ако е възможно, разбира се) да се направи място тук в сайта където играчите слагат снимки на гриифнати къщи, и ако са сигурни че никой не живее вътре и ако получи позволение от админ, да може да я разруши. (Хем ще има място за нови къщи, хем като продаде материалите от къщата ще спечели някои лев.). Другото ми предложение е всеки играч да може да си инсталира protection на къщата. И преди да кажете че ще има protection навсякъде и за нищо, предлагам да се направи ограничение. Имам предвид един играч да не може да слага protection на повече от 2-3 блокчета от сградата.
Относно протекшъна мисля, че няма да е добра идея тъй като хората строят и извън своята къща, като например аз. Имам си доста постройки извън "mansiona" ми и вчера даже ме изгрийфаха. Така че за сега с "PI" е най добре-според мен. Стига да се набере още персонал, защото не може само "staso_we и "MegaAlex"да смогнат на целия сървър да инсталират протекшъни. Това с почистването е добра идея. Но се съмнявам, че на някой от админите ще му се занимава да чисти. Вместо това се заемете Вие с това почистване. Да, остават врати,печки и сандъци, но поне този грийф е не толкова безмислен. Аз лично съм изчистил доста къщи, в които не е живял човек сигурно от "години" така че
Страшно недоволен съм нямам думи от държанието на staso_we . Той мисля че не може да се справи с инсталиране на Protection . Защитават се следните забранени обекти "xp-ferma spawnera na slavi". А като питах да защитят и моя не забранено е .... моля Алекс да обарне внимание . Блегодаря ви BattlemAster
Молим да спрете да пишете безмислени теми ! като "Сърварът е тъп , Как се прави Резиденция" Та това може да го прочетете като напишете /tutorial в сърварът .....
Здравей! (не те копирам) Така относно PI състава - причината по която този spawner беше защитен е, че част от PI-тата не знаеха, че не трябва да прави prot. на spawner-и. Протекцията е направена още на 15ти Фев, а аз на 17ти бях написал в скритата секция във форума относно този проблем. Вчера минах на около 50/60 процента от от протекциите да проверя дали са на spawner-и е, явно не съм улучил точно този. Дълго мисля за промени в протекциите / spawner-ите. Скоро (hopefully) може да очаквате Nerf на spawner-ите и тотално спиране на правене на протекции на спаунари. Ще съм ви благодарен, ако забележите такъв протектнат спаунар да направите тикет до него, за да можем да премахнем протекцията.