1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Protection

Discussion in 'Архив - v1' started by Victor, Dec 1, 2012.

1. Victor

Victor Guest

HI!!! Наскоро писах тема за ,,почистването" на сървъра. Е имам идея. Предлагам (ако е възможно, разбира се) да се направи място тук в сайта където играчите слагат снимки на гриифнати къщи, и ако са сигурни че никой не живее вътре и ако получи позволение от админ, да може да я разруши. (Хем ще има място за нови къщи, хем като продаде материалите от къщата ще спечели някои лев.;)). Другото ми предложение е всеки играч да може да си инсталира protection на къщата. И преди да кажете че ще има protection навсякъде и за нищо, предлагам да се направи ограничение. Имам предвид един играч да не може да слага protection на повече от 2-3 блокчета от сградата.

2. Craftbitch

Craftbitch Guest

Относно протекшъна мисля, че няма да е добра идея тъй като хората строят и извън своята къща, като например аз. Имам си доста постройки извън "mansiona" ми и вчера даже ме изгрийфаха. Така че за сега с "PI" е най добре-според мен. Стига да се набере още персонал, защото не може само "staso_we и "MegaAlex"да смогнат на целия сървър да инсталират протекшъни.

Това с почистването е добра идея. Но се съмнявам, че на някой от админите ще му се занимава да чисти.
    Вместо това се заемете Вие с това почистване. Да, остават врати,печки и сандъци, но поне този грийф е не толкова безмислен. Аз лично съм изчистил доста къщи, в които не е живял човек сигурно от "години" така че :)

3. Krasen Monev

Krasen Monev Guest

Страшно недоволен съм нямам думи от държанието на staso_we . Той мисля че не може да се справи с инсталиране на Protection . Защитават се следните забранени обекти "xp-ferma spawnera na slavi". А като питах да защитят и моя не забранено е .... моля Алекс да обарне внимание . Блегодаря ви BattlemAster

4. Krasen Monev

Krasen Monev Guest

Молим да спрете да пишете безмислени теми ! като "Сърварът е тъп , Как се прави Резиденция" Та това може да го прочетете като напишете /tutorial в сърварът ..... :):):):):):p

5. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Здравей!
    (не те копирам)

Така относно PI състава - причината по която този spawner беше защитен е, че част от PI-тата не знаеха, че не трябва да прави prot. на spawner-и. Протекцията е направена още на 15ти Фев, а аз на 17ти бях написал в скритата секция във форума относно този проблем. Вчера минах на около 50/60 процента от от протекциите да проверя дали са на spawner-и е, явно не съм улучил точно този.

Дълго мисля за промени в протекциите / spawner-ите. Скоро (hopefully) може да очаквате Nerf на spawner-ите и тотално спиране на правене на протекции на спаунари.

Ще съм ви благодарен, ако забележите такъв протектнат спаунар да направите тикет до него, за да можем да премахнем протекцията.

6. Krasen Monev

Krasen Monev Guest

Ако съм згрешил , Съжелявам :) бих искал да стана аз PI :)

7. Craftbitch

Craftbitch Guest

Можеш да се кандидатираш вместо да пишеш в някоя тема :) Успех.

Share This Page