След като умрете в PvP, играчът убил ви не е задължен да ви върне предметите. ?? Моля , да бъде се махне това правило, защото е малко глупаво. Все пак изборът е на играча. Имам предвит дали да се бие или да не се. Не трябва ли играчът да си отговаря за итемите?
Хмммм нещо не ти разбрах въпроса? Или ти не си разбрал правилото? В правилото - "играчът" - е този който те е убил. А "не е задължен" - означава точно това - че после той избира, дали да ти върне предметите или да си ги запази. "Не трябва ли играчът да си отговаря за итемите?" - играчат си отговаря за итемите. Той си извира дали да те нападне с Diamond set или не. "Все пак изборът е на играча. Имам предвит дали да се бие или да не се." - затова и са направени уния "скривалища" ( не знам точно как се казваха ), в които се крием и чакаме някой идиот да влезне в арената, че да го пребием..... Точно това е нашият избор, дали да си седим и да гледаме или да влезнем и да се бием. Това е изборът. By the way: "Моля , да бъде се махне това правило,..." явно си го писал късно, затова не е много смислено това което предлагаш... не че и мойто е смислено де..