Оплаквам се за пореден път от Тони и мисля ,че трябва да се вземат мерки той продължава да ползва нодуса на ПвП . Казвам пред всички тука в форума : АЗ НАПУСКАМ СЪРВЪРА ,ако ТИ Алекс не вземеш мерки и то по сериозни . Той ще се ънбан със СМС системата сигурен съм ... ако предпочиташ той да го прави и да се ънбанва всеки пър наистина напускам . Знам ,че те нямаше 5-6 дена , чаках те дойдеш за да ти покажа клиповете които съм направил . Поздрави MPVP и най-вече Dizzy!
mii mislq che veche na vsichki im pisna da igraqt sreshtu hackeri na PvP :/ siguren sum che pone 7 choveka sa napusnali servera zaradi "PROtata" na PvP [s hack ] kakto dizzy kaza po gore ... ako tozi put ne se vzemat merki .. celiq MPVP [8 choveka] napuska servera ... ne e chestno vseki put da se trudish 3 dena za qki broni otidesh i umresh na 2 uudara ee i to protivnika s mech BANE OF ARTIPODS super glupavoto stava ...
Ако аз напусна мисля ,че MPVP ще се разпадне и още 7 човека също ще напуснат , хич неми се напуска но наистина ми писна
Диззи подкрепямте ! Ако ПвП_Тони небаде банн или поне следен аз 6те напусна сървара ! Просто ми писна в4ера се биехме аз го праснахме 10000 пати и нему направихме ни6то ! какав е тоя нодус бе хора .... Ве4е се нервя .. Алекс дано да 4ете6 това просто сам вазмутен 4е не 1 ден трябва да си поправя сета ... В4ера сета ми бе6е пален ... После гледам на 4ервеено изнервям се ..! Дано да вземе6 мерки... Поздрави MPVPShadow
Alex dai mi 50 leva inuche NAPUSKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biqt me na PVP postoqnno NAPUSKAM G_G !!
PACH ebavai se no e istina ! toni ne e sprql xich s hacka si .... no kakto iskash populaciqta shte namalee samo zapomni tozi suvet ot men !!! TAKE CARE
Така. Здравейте! Както Дизи каза - мене ме нямаше за няколко дена (с 0% активност). Нали разбирате, че като не съм влизал в сървъра от 7 дена, не мога да знам какво е ставало през това време. Ако видя някой, който има предишен бан за хак, да играе с nodus или какъвто и да е хак, ще бъде баннат перманентно, без право на ънбан със смс. Поздрави
искам да кажа че вчера MPVP се разпадна до накъде и тоя PvP_Toni има известна причина не може ние 5 играчи ! да го бием на него нищо не му зимамe ZexyZek е зад него аз бия ZekyZek вместо PvP_Toni ако някой ми го обясни ще се радвам Отивам на pvp с не пипнат сет излезнах 2-пъти и нагръдника ми го нямаше !!!!
Здравей дизи питай давид дали може да се върна в MPVP питай го защото днес няма да седна,а утре вечерта сиг. плс питай го мс нз дали ще се върна питай го ако се върна ще ме приеме ли ??
Дайте ги тези клипчета тук да ги видим тия "хакери" .. За сега думата ще си остане в кавички .. И пишете по грамотно,че се пишете за големи и мъдри, пък от 50 думи 78 са ви сгрешени..
качвам клип на хакерчето и искам присъдата която алекс беше казал ,че му лепне да си я спази и да изгледа поне 10 пъти клипа то се вижда как другите може да ги удрям а него не !!!! Гледайте внимателно
Тони в скайпа : -TI SE ULQ [19:42:54] XipperaS: TO SE VIJDA KAW E HACKA [19:43:01] XipperaS: TI SI NEDOKOSVAEM [19:43:12] XipperaS: AKO KAJE6 KAV E HACKA I KAK SE KAZVA 6TE MAHNA REPORTAA ! [19:43:16] XipperaS: AMA SEGA NA MMOMENTA [19:43:27] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: NOdus [19:43:40] XipperaS: NODUS AMA ZA6TO NEMOJE DA TE DOKOSVAME ? [19:43:48] XipperaS: A BIQ PREZ TEBE I DRUGITE ? [19:44:12] XipperaS: MOJE6 LI DA MI OBQSNI6 ? [19:44:50] XipperaS: KAJI DE KAK TAKA STAVA NEMA TE 4AKAM [19:44:55] XipperaS: DA MAHAM REPORTA ILI? [19:44:58] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: da [19:45:03] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: Nodus [19:45:03] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: e [19:45:03] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: I [19:45:05] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: e [19:45:06] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: CLICK [19:45:08] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: AIM [19:45:11] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: BOT [19:45:12] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: za [19:45:13] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: tva [19:45:20] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: dizy [19:45:22] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: sry [19:45:23] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: maxam [19:45:24] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: haka [19:45:27] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: ve4e [19:45:27] XipperaS: ne ne [19:45:29] XipperaS: NE ! [19:45:33] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: are [19:45:34] █▬█ █ ▀█▀Cristiano Ronaldo7: de