Здравей алекс . Днес както си играя в сървъра Тони ми вика , че ако не му върна итемите ще ти каже на теб . Аз не съм му крал нищо , не живеем заедно,нито съм му влизал в акк-то . Моля това да се оправи !!! Поздрави Дани_хххх. Снимка : http://www.prikachi.com/images/146/6112146M.png
ei ti si mn zagubeno lape 4esno molqte spri da spami6 s tvoite reporti vseki den ... samo ti si v toq forum tvoito ime e navsqkade ili si namesen v ne6to ili si se namesil s nqkoi ... ina4e maket4eto deto pishe6 s 4erveni golqmi bukvi na snimkta e super !!! obijda6 horata qko ... samo da kaja sega mi se oplakaha Ivo_Skywalker i NotHere11 4e sa im obrani rabotite ot tebe i PvP_Toni e potvurdil 4e si ti .... zemi spri da mami6 pi4 za6toto tebe te mrazi celiq server !!! i sega kato se zamislq 6te te durja pod oko i to stabilno !!!
Спрете да ме обвинявате. Нека Алекс види . Нищо не съм правил бе ?!?!?! Сички срещу мене . Са роналдо ми пише , че съм ограбил брат му !?!?!!?!? Аз днес съм влезнал за няма и 7 минути ?!?!?!? Вие нещо само с мене говорите и ме обвинявате . Утре ще е добре да си поговорите малко и с психолог . (малко = МНОГООО )
nedei se spuva v kamanite be 4ovek ... VINOVEN SI TI ZA VSICHKO !!! trai si tam i tova e 6tom v kompa ti ima pone 10 hacks zna4i si super nahalen da pishe6 tova saob6tenie !!! zamisli se malko we i nesme nie za psihologa a si ti 6toto neznae6 koga da spre6 ne slu4aino polovinata server te obvinqva za takiva rabooti tebe a drugata te mrazi !!!!
Ок, ок.. Ако някой още има проблем с "хакнат" акаунт да ми пише. Не се обвинявайте взаимно без да имате доказателства. Dizzy - не се тровете в форума... Достатъчно е вече.
Не не съм се издавал. Аз, ако тръгна така, аз обмислям този ход и какво ще стане. И да ти кажа това е линка на този пост т.е. тема я виж заглавието ве пего
Хайде моля ви се - не обсъждайте dany_hhhh в темата на PVP_TONI,който е вече бивш играч.... А относно страницата - http://www.inn-craft.info/index.php?threads/Влизане-с-чужд-профил-Взимане-масово-на-итеми.996/