Здравей, Alex. От доста време в сървъра има страшен rollback. Не е от мен, тъй като и приятеля ми IVIC(ingame-nick) изпитва този проблем. Той особено много се дразни като му rollback-ва. Въпросът ми е дали това не е от машината на хостера. От време на време (тоест през 10 минути) става нещо странно. - Когато се опитам за отворя "chest" или пък "trapdoor" или дори да стъпя на "plessure plate"-никаква реакция. Сякаш сървърът забива. Надявам се на бърз отговор, тъй като IVIC скоро ще си счупи компютъра от яд. Другият ми очевидно по-кратък въпрос е следния: Какво е това "Spleef Arena" ? Постоянно в чата виждам еди кой си win the spleef arena. еди кой си win the spleef arena. еди кой си win the spleef arena. Ако може повече информация за това.
Spleef=Игра в Minecraft,в която трябва да чупиш блокчета под /около теб на арената,опитвайки се ТИ да не ПАДНЕШ и ДРУГИТЕ да паднат докато последен не остане.Може под Spleef арената да има лава,но това е вече избора на админите...
Здравей! Съжалявам за неудобството. От това, което си написал мисля, че имаш предвид лага, който се получава от време на време. Лаг може да се появи когато има доста хора в сървъра. Старая се да оптимизирам това, но и в същото време се опитвам да добавям и нови неща, които да са забавни. Относно Spleef-а - мисля, че @Helperdruid добре обясни какво представлява. Може да гледаш някой клипчета в YT.
Да разбрах за "spleef arena"-та виждал съм какво представлява но просто по името не съм се сетил. Благодаря за бързия отговор Можете да локвате темата или там каквото я правите тук.