1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Staso_we

Discussion in 'Архив - v1' started by danibossa, Mar 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. danibossa

danibossa Guest

Стасо ме измами с 21 дм Блока и 37К . Моля да се накаже . Каза ми , че има спавнер енчантнат и на 1 сек се спанват по 3 -4 зомбита !!! Ето снимка : http://www.prikachi.com/images/33/6017033m.png

2. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

да видим какво ще каже staso_we @staso_we

3. danibossa

danibossa Guest

Провери ако искаш и Хисторито на съвръра

4. Dizzy

Dizzy Guest

dany_hhhh ако тръгна да те репортвам тебе за това ,че си с хак на ПвП , че седиш и гледаш на ПвП отстрани докато другите се бият и като им се дропнат итемите ти винаги си там и ги обираш ... даже си зимал и мой итеми така ... отделно ти не спазваш кодекса на играта за спам и псувни и т.н. да не говоря ,че си и един от най-измамните играчи в ЦЕЛИЯ SERVER !! :)

5. Dizzy

Dizzy Guest

ако, алекс бане стасо ... аз съм също вън.. не за друго просто ми писна от такива деца като тебе ... Алекс ако иска може да ме намери .. да му дам снимки да види как псуваш ,като каруцар ... и дори неси бан за това !!!
    Неми пука какво ще стане с тебе и стасо ... само ,че аз съм за стасо !

6. me too ?!?

7. Pachwerk

Pachwerk Guest

Dizzy изобщо пък не си прав.Ако псува толкова много можеш да го баннеш, та нали за това си чат мод !? А за това, че седи и чака да вземе итемите е по-скоро умно от колкото против правилата.А ако мислиш, че е с хак можеш да го репортеш примерно!?BTW Doublepost-a e забранен модчо :)

8. danibossa

danibossa Guest

Не го баннвайте . Искам итемите .
    Много събирах пари и диамантени блокове .
    Просто ги искам . Не съм много развит в инн . Ако може да ми бъдат върнати , а Стасо баннат ,ако решите вие . Ако ги върне доброволно не го баннвайте . ВИе решавате

9. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Парите трябва да ги имаш.
    Никой замесен в това няма да бъде баннат по простата причина, че разбирам защо staso_we е направил това. Дани, всички знаем, че ти се един от най-баннваните играчи в inn-craft, и си помисли, защо точно теб решиха да "измамят".
    Тъй като има доста оплаквания от теб, започвам наистина да те следя изкъсо.

10. Dizzy

Dizzy Guest

проблема е ,че незнам как да направя клип ... за да докажа , че е хак ... и аз съм го бан за псуване и то много пъти просто той незнае кога трябва да спре . Аз си казвам направо: Накарах стасо да му продаде спаунера толкова скъпо и да му земе парите ! Стасо не е виновен накажете мене несъм прав но ме е яд ,че неможах да направя клип на dany_hhhh затова стана този гаф ...

11. Dizzy

Dizzy Guest

извинявам се на стасо и на тебе Алекс .

12. staso_we

staso_we Guest

Dizzy не си виновен ти аз съм виновен

13. Dizzy

Dizzy Guest

staso след малко като влеза в Скайпа ще говориме и да АЗ съм виновен ,че те накарах !!!

14. danibossa

danibossa Guest

Пхаххахах . Дизчо ако мислиш , че съм хак дай скайп да ти пратя фрапс да снимаш на PvP без лаг да ми видите хака . С 100 хака съм ;) После ми го прати ще го обработя и ще го кача в
    вибокс и ще вди Алекс , че съм 10000 хака ;
    0

15. danibossa

danibossa Guest

А диамантите върнати ли са ми . Много се туридих за тях - 21 сстака дм блокс

16. Dizzy

Dizzy Guest

не сме ти зимали ДМ !!!

17. danibossa

danibossa Guest

На стасо_ве му дадох и 21 ДМ БЛОКА и 37К !!!!
    Питай го . Нека АЛкес провери дроп итемс ;)

18. Dizzy

Dizzy Guest

проверил е спокойно несе пали толкова !!!!! ;)

19. Hristo

Hristo Guest

Темата най - добре да се локне и да ви се каже на ЛС какво е решението... Адски неграмотни сте всички до един!

20. z0nex

z0nex Guest

Ot sega se izvinqvam che pisha na eg/// Evuh Hristo , ti na vsqka mandja merodiq si be ?!! Na vseki kazvash kuv e edin bil negramoten , vtori bil tiradjiq , treti bil edi kuv si ne mislish li , che malko prekalqvash ??:)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page