1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Steal :/

Discussion in 'Архив - v1' started by svetlozar1228, Apr 16, 2013.

1. ok pisna mi veche neznam koi put e o_O sigurno e 7 :( samo me kradut nekvi igrachi koito sa mi s1uchenici a nie si govorim seki den no izvwednuj se nameri nqkoe hackerche razbie parolata na priqtelq mi i aide vsichkite mi predmeti i skupocennosti sa out... pri tova neznam v koi !?! `Alex molq te ako ima nachin da prosledish predmetite v koi otivat i v koi sa shte sum tu strashno blagodaren !?! a sega poslednite 4 puti priqtel ni krade i otricha che go e napravil o_O ok vqrvame mu donqkude no ne sme 100 % sigurni !?! zatova iskam da znam kude gi xvurlq tezi itemi poredniq "Hacker" koito bil s imeto na priqtelq mi :eek: ako ima neshto da dopulna shte pisha pak v temata !?! I ako nqkoi sushto e okraden no ne zaradi nezakliuchen chest moje da pishe v temata :)
    Alex dano vzemesh merki please iskam da znam v koi sa itemite !?! :)

• Like Like x 3
  2. Dizzy

Dizzy Guest

abe ujas to ve4e se napulni s hacker4eta kadeto neznaqt da broqt do 10 ili puk mi hodqt s pupnata vruv do magazina brat.... a ve4e stanali hackeri nemam dumi : :X:X:X:X

3. sgtbunny55

sgtbunny55 Guest

true story аз съм тоя дето ме хакнаха.Аз знам кой и скоро няма да види бял свят :) ;)

• Like Like x 2
  4. dano !?!

• Like Like x 2

Share This Page