2.Perm Ban без право на обжалване.<3 приятно ми беше да се гавря с теб. EDIT:btw незнаех, че си фен на assesed, като се видим ще му кажа, че си има фенове ^^
Мисля се за господ хаха, и каде видя това? Това , че поканих хора в касиното означава , че се прая на господ ли ?
Фен съм на много хора , бях фен на теб! Ако искаш да почна да ги изброявам? ЕДИТ: Хах , и каде се гаврише С МЕН БЕ :Д:Д::Д:Д::ДД
Сърдя се , И искам да играя тук. Но ме баннахте за това , че вие сами казахте да каним хора в Магазин,Касино и други работи. Но явно не си спомняте.
От WIKI: Правила на Inn-Craft: Използване на Модове, различни от позволените е забранено. Griefing не е позволен(Griefing е чупене/крадене на неща, които не са ваши). Използване на методи за откриване на Ore-s по нечестен начин е забранен. Обиждането на играчи е забранено. Спаменето в Global каналите е забранено. Използването на неприлични думи и изрази в глобалните канали е забранено. Строенето на нацистки символи, използването на нацистки скинове е забранено. Забранява се тормозенето на админи и играчи. Обиждането на играчи е забранено.
Може , да съм го писал на лично. Но няма да съм баннат завинаги като теб. Като гледам колко си се саднал от живота. И едва ли на някой ще му липсваш ПОЗДРАВИ stylerNY