1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Villager Trading

Discussion in 'Архив - v1' started by Victor, Mar 4, 2013.

1. Victor

Victor Guest

Предлагам да се направи някаква малка сграда близо до Spawn. Във нея да направите клетки и вътре да сложите NPC Vilagers, с които да може да се търгува.
    Dizzy можеш да направиш нещо подобно в Inn-town

Поздрави от Lord_NPC

2. Victor

Victor Guest

P.S. Забравих да кажа. Може да не правите нова сграда а просто да се направи това в Shopа на Spawn или някъде другаде.

3. Pachwerk

Pachwerk Guest

Идеята ми хареса и мисля да го направя, като ми стане скучно, освен ако Алекс не бърза и не иска да го направи сега :Д

4. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Честно да ви кажа - не виждам смисъл от това.. Всеки може да си направи собствен Villager, ако не може да намери село.

5. Dizzy

Dizzy Guest

няма смисъл от тях ... понеже до колкото знам с тях се търгува само с Емералд а в сървъра няма много от този скъп камак :)

6. MegaAlex

MegaAlex Co-Owner Owner

Това не е така, може да се търгува и с други неща, но нямам почти никакъв контрол върху офертите които гилдията селяни дава. За това няма и "shop" с тях. В бъдеще може да помисля над това :)

7. Hristo

Hristo Guest

Аз за 100тен пък казвам, че имам идея да си направя шоп с филиджъри, ама няма как просто.. Трика с Golden Apple & Weaknes Potion нестава, или яйце или село ще трябва ..

8. mxm .. potions sa off ... :eek:

Share This Page