Име на града: Wasteland City Кратко имe на града: Wasteland Кмет: LoTG Основатели: LoTG, GeneralTwister, teo2003, pichagata3 Описание: В града ще се строят най различни постройки като къщи, хотели, молове, пазари, стадиони, банка, полиция и паркове със фонтани и още много. До колкото се може градът ще е по тема на град който е преживял ядрена война (апокалипсис).
Здравей LoTG не мисля че е коректно към мен да използваш мулти профила на freddymilov /teo2003/ защото както е опоменато в правилата на сървъра не може един играч да е зам. кмет на един град и зам. кмет на друг град . Или по точно се чудя защо freddymilov /teo2003/ е против вашия град а ти си го сложил като основател. Мисля че трябва да обсъждате тези неща преди да правите тези мащаби проекти за град.
Здравей Radi2003 не мисля, че някаде е споменато, че е забранено един човек да играе от един профил в един град и с друг профил в друг град, ако беше някаде споменато това нещо нямаше да добавям teo2003. Приятелските ни отношения между теб teo2003 и още други не трябва да играе роля за тези неща.