Чесно казано не съм сигурен дали правя този топик на правилното място, но ако някой сметне, че мястото не му е в този раздел на форума нека го премести. Така нека започнем с представянето ми. Казвам се Теодор. Започнах да играя в този сървър с моя приятел C3NG0 преди 3 дни т.е. момента и в който се върнах към играта Minecraft. Бях играл играта и преди, но я оставих поради лични причини(по-точно намерих по-интересни занимания), но сега няма какво да правя така, че реших да създам нещо с моя приятел, който ме нави да почна да играя. Ще споделя някой от собствените ми умения и пр. Занимавам се с програмата "Photoshop" създавам различни дизайни (Signature,Logo,Banner etc.) Някой от мойте предишни работи: http://imgur.com/a/zFyIv (надявам се да не нарушвам никакви права със споделянето на този линк) Наскоро създадох Youtube канал (преди 2 дни), качил съм само едно видео за момента, което е урок как да си направите Signature, за сега имам двама абонирали се човека за мен. Смятам да продължа да качвам видеа с който да помагам на българското общество (може би ще снимам и в този сървър). Но това не ми е първия път с който се занимавам с подобно нещо, преди година имах Youtube канал в който качвах различни видеа най-вече на Minecraft, по онова време имах близо 600 абонирали се човека за мен и над 400 гледания на видео, но за жалост си изтрих видеата и канала поради лични причини смятайки, че повече не ще имам желание да се занимавам с подобна дейност.(Смятам, че това не е рекламиране понеже не съм представил нито линк, нито име на канала или видеото. Благодаря ви за отделеното време и внимание! П.С Надявам се да се разбираме.
Здравей и на теб! Много ми харесаха твоите работи, имаш голям талант в тази област. Приятна игра в inn-craft