Моля за резиденция,защото всеки ден като влезна в играта и отида в къщатата нещо е счупено! От 2 седмици близо съм пуснала ticket за резиденция и никой не ми обръща внимание! Така,че моля ви направете резиденция на къщатата ми !!!
добре казано ХСП само че и аз съм човек и като влеза в сервера не ме изнасилвайте 20 човека за протекци ... при положение че даже някой не са пуснали тикетс ,а други са спамили като луди с тях... и като взема да предприема мерки ми се сърдите !!! много лошо правите аз не съм робот и аз искам да играя малко . И да кажа само не съм ПИ , но помагам за протекцийте има си ПИ които не са влизали от по над 2-3 месеца .
От поне 2 месеца съм кандидатствал за ПИ защото не виждах много ПИ-та онлайн. Мегата ми каза, че съм одобрен, но никога няма време за обучение...
Трябва да се намери някой редовен админ , но за съжаление Алекс сигурно няма да иска да направи никой.
ок... защо не помолите алекс да обуча тези които са одобрени ,като имате такова желание за ПИ ще ви кажа когато не съм на работа понеже аз работя и ми е трудно да играя за по над 2 часа. Когато не съм на работа ще напиша в форума 1 ден ще си отделя за да ви обуча. Не е трудно просто трябва малко да ме послушате . Който има желание значи ще си върши работата като хората . Ако алекс одобри това ... ще може да започнеме в близките 3-4 дена ще се радвам да има поне 1 онлайн ПИ докато ме няма в сървъра , а пък като влизам да играеме ще му помагам с някой протекций ... така ще може да правиме и повече евенти и ще имам повече време да наблюдавам за пакостници който незнаят как да се държат в чата