Здравейте, всички това е 1 предложение от мен: Build Contest По идея на: stylerNY Описание: Ежеседмичен контест за бързо и красиво строене. Ден на провеждане: Събота ( когато решите вие ) Регламент: Идеята на евента е следната всеки играч който реши да участва има право на следната пложд - 20x20x10. Човекът с най-атрактивната сграда ще спечели конкурса. Помислете каква сграда сте решили да стройте за такива размери и с какви ресурси ще е правите.Не да мислите на място ^^ Правила: - Нямате право да ходите да убивате другия играч. - Нямате право да ходите да чупите на другия сградата или да е екслодирате. - Ще има ограничение от 30 минути мисля че това време ще ви е достатъчно да направите впечатляваща сграда. - Строенето на сградата да не започва преди знак от админ като всички участници почват едновременно. - Всякакъв материал е позволен също така имате право да слагате лава и вода. Няма такса на конкурса за всеки който изяви желание може да участва Наградата се увеличава с всеки записал се . При изтичане на даденото време - 30 минути спира всякакво строене и се правят скрийншотове на къщите. Скрийншотовете се постват в темата за провеждането на евента. Администраторите избират победителят и го качват в сайта.
Много интересно, но аз мисля, даже се надявам ако се проведе да бъдем с "gamemode 1" аз не бих си давал от личните материали, освен ако не оставите материали в 2 дойни честа пред мястото където ще строим и да ги напълните с всички строителни материали.
Мислил съм да правя Build Contest, но изчаквам повече хора да се развият в сървъра смисъл да имат повече материал и т.н.И за да не стане като Rachet- няма да дам итемите си.Ще слагаме и награда.Инъче, като ни липсва нещо на спауна и на мен не ми се строи правиме 1 contest и е готово.