1. IP: play.inn-craft.info

Version: 1.16.4

Dismiss Notice

Предложение Build Contest

Discussion in 'Архив - v1' started by stylerNY, Aug 20, 2012.

1. stylerNY

stylerNY Guest

Здравейте, всички това е 1 предложение от мен: Build Contest

По идея на: stylerNY
    Описание: Ежеседмичен контест за бързо и красиво строене.
    Ден на провеждане: Събота ( когато решите вие )

Регламент:
    Идеята на евента е следната всеки играч който реши да участва има право на следната пложд
    - 20x20x10.
    Човекът с най-атрактивната сграда ще спечели конкурса.
    Помислете каква сграда сте решили да стройте за такива размери и с какви ресурси ще е правите.Не да мислите на място ^^

Правила:
    - Нямате право да ходите да убивате другия играч.
    - Нямате право да ходите да чупите на другия сградата или да е екслодирате.
    - Ще има ограничение от 30 минути мисля че това време ще ви е достатъчно да направите впечатляваща сграда.
    - Строенето на сградата да не започва преди знак от админ като всички участници почват едновременно.
    - Всякакъв материал е позволен също така имате право да слагате лава и вода.

Няма такса на конкурса за всеки който изяви желание може да участва :) Наградата се увеличава с всеки записал се :) .

При изтичане на даденото време - 30 минути спира всякакво строене и се правят скрийншотове на къщите. Скрийншотовете се постват в темата за провеждането на евента. Администраторите избират победителят и го качват в сайта.

2. Rachet

Rachet Guest

Много интересно, но аз мисля, даже се надявам ако се проведе да бъдем с "gamemode 1" аз не бих си давал от личните материали, освен ако не оставите материали в 2 дойни честа пред мястото където ще строим и да ги напълните с всички строителни материали.

3. stylerNY

stylerNY Guest

Разбира се , че ще е с гамемоде 1 :D

4. Pachwerk

Pachwerk Guest

Мислил съм да правя Build Contest, но изчаквам повече хора да се развият в сървъра смисъл да имат повече материал и т.н.И за да не стане като Rachet- няма да дам итемите си.Ще слагаме и награда.Инъче, като ни липсва нещо на спауна и на мен не ми се строи правиме 1 contest и е готово.

Share This Page