1. IP: play.inn-craft.info

  Version: 1.16.4

  Dismiss Notice

Deathcube Event

Discussion in 'Events & Contests' started by BeatBoxMaster123, Apr 24, 2021.

 1. BeatBoxMaster123

  BeatBoxMaster123 Member Event Master

  Описание: Deathcube представлява висока кула от различни блокове с празни пространства между тях. Целта на играча е да се изкачи до върха на кулата. Когато играта започне, всеки получава 15 Jack O'Lanterns (тиквени фенери), които може да поставя, за да си помогне в изкачването. Не може да чупите поставен от Вас или друг играч фенер, но самата кула има автоматично генерирани такива, които може да счупите и използвате еднократно. Под кулата има лава и който падне и умре отпада. Победител е първият, достигнал до върха или последният оцелял. Ако някой играч стигне до ниво 40, кулата започва да гори, т.е. най-долните нива започват да изчезват.

  Брой игри на евент: 2

  Награди: За победителя - 3 victory bags, за всеки оцелял до края на играта (това може да са всички, а може и да няма такива) - 2 victory bags, за участвал, но умрял по време на играта - 1 victory bag.

  Правила:
  • Забранени са всякакви опити за внасяне на item-и на евента (т.е. идва се с празен инвентар) освен Victory Bags, Vouchers & Keys;
  • Забранено е тролването на играчи;
  • Уважавайте останалите играчи и не омаловажавайте победите им!
  Ако смятате, че някое правило е нарушено, пишете на ЛС на EventMaster.

  След евента: В случай, че умрете може да spectate-вате играта от двете нива на Spectator зоната (може да се качвате и слизате чрез табелите "Spectate Up" и "Spectate Down"). Ако това не ви е интересно, може да влезете в едната от двете Bow Spleef арени през join табелите в Spectator зоната (арените са за 3-4 човека).

  Арена:

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Last edited: Apr 26, 2021
  • Winner Winner x 1

Share This Page