ROFL , нали е Event Organizator? Какъвто евент си иска да прави, вас к'фо ва бърка? И да е направил и да не е направил..радвайте се ,че има 1 дъто да прави евент. И ако искате и него да баннете ви казвам ЕВАЛА! Няма да има нито ЕО нито нищо..На ваше място бих се радвал , че прави евент за 5000 лева? А вие тука искате да го банните . шматки .. ! Пак за червения цвят голяма работа , 1 път го е ползвал.. Дизу пък ти можеш да го предопредиш и да му кажеш да не го ползва не веднага да го баннеш о_о
Айде , ся колкото и да спорим , бана на Пигеон не е справедлив , защотото първо Дизи трябваше да го предопреди и след това да го банне
ми оплачи се на админа че баннвам несправедливо бе ... да му кажа ли аз ако ти неможеш . Мнооооого ви знае плювалника !
Кви снимки па искаш ти ле ????? Тогава говорихме nikiwe, Dizzy, mangusta и още няколко хора непомня, но мисля, че mangusta го каза, след това Dizzy ти писа да казва ли на алекс че правиш евенти с пари ?? и то (насра гащите) ! тъйче не се прай на големия
ти знаеш че е забранено и аз се дразня от това че някой си барат оная работа докато говоря сериозни неща ... се пак имайте малко уважение към хората който помагат за сървъра да се развива добре . Ти като почнеш да пишеш така ще искат и другите аз няма да имам друг избор освен бан защото не ме слушате иначе и какво става след това ... сървъра от 40 човека ще се изпразни на половина ... защото тука сте като овцете 1 тръгне ли да прави нещо почват и другите за да не изостанат по назад ... затова те баннах за да видят че е забранено да се пише с червено !!!